Давай битися: Мадуро зробив Маску виклик, як той робив колись Путіну та Цукербергу

Президент Венесуели Ніколас Мадуро публічно викликав американського бізнесмена Ілона Маска на бій, як свого часу засновник Tesla і SpaceX пропонував битися диктатору РФ Путіну за Україну. На виклик Мадуро Маск погодився, але допустив, що новообраний президент Венесуели злякається. Конфлікт між політиком і бізнесменом виник після того, як Маск назвав вибори у Венесуелі недемократичними та звинуватив Мадуро у диктатурі.

Зокрема, після оголошення результатів президентських виборів у Венесуелі, на яких Мадуро був переобраний на третій термін, Маск звинуватив чинного президента у “великій фальсифікації”.

“Ганьба диктатору Мадуро”, – написав він у соцмережі X, підтримавши коментар президента Аргентини Хав’єра Мілея, який заявив: “Цифри оголосили переконливу перемогу опозиції, і світ чекає, коли уряд визнає поразку після років соціалізму, страждань, занепаду і смерті”.

У відповідь Мадуро назвав Маска “загрозою для Венесуели”. І звинуватив його в намірі вторгнутися в країну зі своїми ракетами та армією.

“Наш новий заклятий ворог, знаменитий Ілон Маск… Він хотів би прийти зі своїми ракетами та армією і вторгнутися до Венесуели”, – сказав Мадуро, якого цитує видання Milenio.

Маск у відповідь написав, що “віслюк знає більше, ніж Мадуро”. І перепросив за “порівняння бідного віслюка з Мадуро”.

“Це образа для тваринного світу”, — додав Маск, продовжуючи коментувати протести у Венесуелі.

Натомість Мадуро виступив на національному телебаченні. Він знов оголосив Маска “заклятим ворогом” через його коментарі щодо ситуації в країні

“Я тебе не боюся, Ілон Маск. Давай битися, де хочеш”, – заявив він.

Я приймаю виклик. Але Мадуро накиває п’ятами, – написав Маск

Напруження між Мадуро та Маском тривають, і з’ясування стосунків вийшло на міжнародну арену. Після того, як президент Венесуели закликав Маска до бою, бізнесмен погодився, але зауважив, що Мадуро, на його думку, зрештою злякається.

“Якщо я виграю, він піде з посади диктатора Венесуели. Якщо він виграє, я подарую йому безкоштовну поїздку на Марс”, – заявив Маск, але припустив, що його противник зрештою злякається.

Як Маск викликав на бій Путіна та Цукерберга

У перший рік війни, мільярдер і глава SpaceX Ілон Маск запропонував президенту країни-агресора Путіну вийти віч-на-віч за Україну. У коментарях мільярдер уточнив у Кремля, зробивши мітку в Twitter, чи згодні вони на поєдинок: 

“Я кидаю виклик Володимиру Путіну. У єдиноборстві. Ставка – Україна. Ви згодні на цей бій, @KremlinRussia_E”, – написав Маск у Twitter.

Нагадаємо, що у жовтні 2022 року засновник SpaceX і власник Twitter (X) Ілон Маск розповідав представникам Пентагону, що особисто розмовляв із президентом Росії Володимиром Путіним. За тиждень Маск опублікував у Twitter свою версію “мирного плану”, який передбачав, що окупований Крим залишається під контролем Росії, а на інших окупованих територіях України відбувається новий референдум. Нагадаємо, що саме у жовтні українські війська, які ведуть бойові дії на півдні країни, зіткнулися із втратою зв’язку Starlink.

Вже у лютому 2024 року Маск заявляв, що Путін не програє у війні, тому допомогу США слід припинити. Він несподівано заявив, що допомога від США не принесе користі Україні.

Нагадаємо, що минулого року соцмережі активно обговорювали виклик на матч з реслінгу, який Ілон Маск кидав Марку Цукербергу. Мільярдери домовилися влаштувати бійцівський поєдинок у клітці у Лас-Вегасі, але конкретну дату не назвали. А потім і зовсім передумали битися. Отже, ймовірно, що і цей виклик завершиться нічим.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

14 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

16 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

17 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

27 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

29 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

31 хв. ago