“Маленьке тигреня”: чому принцу Луї судилося бути “дикою” дитиною

Шестирічному принцу Луї судилося бути “дикою” дитиною Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Про це пише Hello Magazine.

Менший син майбутнього короля Великої Британії часто потрапляє в заголовки газет через свій зухвалий характер та надмірну емоційність, стаючи улюбленцем публіки.

Виявилося, що його характер “дикої дитини” та “свавільність” були написані зірками.

За словами астрологині принцеси Діани Деббі Френк, шестирічний Луї “не схильний йти за стадом”.

“Принц Луї, як і його сестра, принцеса Шарлотта та його прабабуся, королева Єлизавета II, є сонячним знаком Телець. Проте Луї народжений, щоб бути самостійним”, — розповіла Френк.

Кейт Міддлтон з дітьми Фото: Getty

“Його карта народження не відповідає астрологічному плану, який зазвичай асоціюється з непохитним, розумним знаком Тельця”, — додала вона.

Виявилося, що якості цього знаку зодіаку підсвічуються Ураном, планетою, яка була розташована близько до Сонця, коли Луї народився у 2018 році.

“Це означає, що він не схильний йти за стадом (у цьому випадку наслідувати королівський протокол). Він, швидше за все, потрясе ситуацію, додасть трохи пустощів і розладу”, — вважає астрологиня покійної бабусі принца Луї.

Зокрема, Френк додала, що третя дитина принца та принцеси Уельських має певну поетичну свободу досягти зовсім іншої життєвої мети, ніж його брат і сестра — принц Джордж та принцеса Шарлотта.

Принц Луї Фото: Getty Images

“Це так само добре, оскільки він хоче робити все по-своєму”, — зазначила Деббі.

На думку експертки, Луї став “ковтком свіжого повітря” для королівських спостерігачів, втомлених від надмірної протокольності.

“Він настільки привабливий, грайливий, зухвалий і абсолютно є сам собою, що люди закохуються в його витівки придворного блазня. Він гарантовано викликає посмішку на обличчях усіх”, — додала астрологиня принцеси Діани.

Кейт Міддлтон із сином Луї Фото: Getty Images

Якщо дивитися на астрологічну ситуацію навколо народження принца Луї, то в нього Венера в Тельці, Рак, що сходить, і Місяць у Леві. Тому син Кейт Міддлтон подобається публіці, навіть у випадках, коли порушує королівські правила. На думку Деббі Френк, Луї легко пробачити його витівки.

Астрологиня також розповіла про батьків шестирічного принца. Виявилося, що принцесі Уельській важко знаходити спільну мову із сином.

“Безсумнівно, рішучий Марс Луї в Козерозі створює різку суперечку із Сонцем Кейт у тому ж знаку. Він єдина людина, яка може змусити її втратити холоднокровність! Кейт дуже самодисциплінована, і приборкання її маленького тигреня є викликом для неї”, — зазначила Френк.

Кейт Міддлтон із сином Луї Фото: Getty

Тим часом Венера принца Вільяма в Тельці розташована в тому ж знаку і близько до Венери Луї, що “дарує величезний любовний зв’язок”. До речі, Венера принцеси Діани також була тут. Тому, ймовірно, покійна принцеса Уельська знайшла би спільну мову з онуком.

Ольга Степанова

Recent Posts

Людей немає: у містечку біля океану шукають звичайного лікаря із зарплатою $450 000

У віддаленому містечку на березі океану в Австралії уже довгий час не можуть знайти лікаря…

5 хв. ago

Дрон “Валькірія” може слідкувати за ворогом навіть під керуванням новачка. ВІДЕО

Якщо ринок українських дронів-саперів тільки активно розвивається, то безпілотні літальні апарати вітчизняного виробництва на фронті…

6 хв. ago

Роми обманювали швейцарську владу за допомогою українських паспортів

У столиці Швейцарії Берні виявили низку випадків зловживання українськими паспортами з боку ромів. Про це пише місцевий…

8 хв. ago

Коньяк Макрона – єдине, що пройшло вдало на зустрічі з Сі Цзіньпіном, – Politico

У перший день перебування Сі Цзіньпіна в Європі президент Франції Еммануель Макрон презентував йому кілька пляшок найвишуканіших…

10 хв. ago

Після дощів у Києві повно змій: кого кусають і як убезпечитися

Біологи пояснюють, що наразі триває період, коли живність переважно завершила парування та тепер народжується потомство. Які види…

13 хв. ago

Понад десяток солдатів постраждали під час навчань НАТО

Понад десять солдатів постраждали під час навчань НАТО у Швеції. Про це пише місцеве видання Aftonbladet. За…

18 хв. ago