Людей немає: у містечку біля океану шукають звичайного лікаря із зарплатою $450 000

У віддаленому містечку на березі океану в Австралії уже довгий час не можуть знайти лікаря загальної практики. Щоб зацікавити потенційних кандидатів на посаду, пропонують заробітну плату від 300 до 450 тисяч доларів на рік, безплатну оренду житла з п’ятьма спальнями, а також позашляховик 4WD. Про це пише видання The Albany Advertiser.

Медична компанія Livingston Medical шукає лікаря з відповідною кваліфікацією для роботи у двох своїх клініках, що знаходяться у Бремер-Бей — за 500 км на південний схід від Перта.

Виконавча директорка закладів Рейчел Лівінгстон заявила, що їм потрібен такий собі “швейцарський ніж” у лікарській сфері.

“Бути єдиним лікарем у місті складно, тому потрібна людина загальної практики та високого професійного рівня, яка зможе оперувати в екстрених випадках, розумітися на акушерстві, анестезії, розв’язувати проблеми з ментальним здоров’ям пацієнтів”, — сказала вона.

Медична компанія Livingston Medical шукає медика з відповідною кваліфікацією для роботи у двох своїх клініках Фото: Pexels

Повідомляється, що успішний кандидат на посаду повинен мати чинну реєстрацію в Австралійському агентстві з регулювання діяльності лікарів, відповідний досвід роботи, а також бажання навчатися й розвиватися як лікар загальної практики.

Доступ до медичних послуг у сільській місцевості Австралії за останні роки тільки погіршився. Брак медичної допомоги призводить до передчасних смертей: жителі найвіддаленіших районів в цій країні помирають на 14,3 року раніше, аніж ті, що живуть у містах.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Любов переможе”: депутатка Марія Мезенцева вийшла заміж

34-річна українська депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж та показала весільні кадри. Фото…

4 хв. ago

Хотів на фронт: працівника ТЦК засудили за втечу зі служби

Військового територіального центру комплектування засудили на три роки ув'язнення за те, що впродовж двох тижнів…

13 хв. ago

“Закохалася в обох”: Анджеліна Джолі зустрічалася з кількома чоловіками

Акторка після розлучення з Бредом Піттом присвятила себе роботі та дітям. Втім, інсайдери розповіли, ким…

24 хв. ago

В Україну повертаються масові відключення світла: з якої години вони почнуться

У понеділок, 20 травня, по всій Україні знову діятимуть графіки відключень світла. Втім, обмежувати електропостачання будуть…

32 хв. ago

Президент Ірану загинув: ЗМІ з’ясували подробиці авіакатастрофи

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела. За…

43 хв. ago

Безугла розкритикувала Сирського та назвала злочинцем командувача Обʼєднаних сил ЗСУ

Нардепка Мар'яна Безугла побувала на фронті з відрядженням. Повернулася депутатка, як вона сама каже, з поганими…

51 хв. ago