Суд планує арештувати активи Трампа

У політика залишилося лише чотири дні, щоб знайти гроші для сплати своєї частини судового рішення – 454 мільйонів доларів плюс відсотки.

Однак адвокати Трампа вже заявляли, що гроші знайти не вдалося.

Генеральна прокуратура Нью-Йорка зробила перший крок до арешту активів експрезидента США Дональда Трампа, оприлюднивши судові рішення в окрузі Вестчестер. У цьому окрузі розташований гольф-курорт і приватний маєток колишнього президента, відомий як Seven Springs, повідомляє CNN.

Раніше суд постановив, що Трамп, компанія Trump Organization і топ-менеджери, включно з двома синами Трампа – Еріком і Дональдом-молодшим – несуть відповідальність за шахрайство після змови з метою зміни статків колишнього президента для отримання податкових і страхових пільг. Суддя наказав їм виплатити загалом 464 мільйони доларів плюс відсотки.

У Трампа є лише чотири дні, щоб знайти гроші для сплати своєї частини судового рішення – 454 мільйонів доларів плюс відсотки -до того, як генеральна прокурорка Нью-Йорка Летиція Джеймс почне арешт його активів. Якщо Трамп внесе заставу, виконання судового рішення буде автоматично призупинено, поки колишній президент подаватиме апеляцію на рішення суду.

Джеймс заявила, що якщо Трамп не матиме коштів для сплати, її офіс має намір шукати “механізми примусового виконання судового рішення”.

Однак, у понеділок адвокати Трампа заявили, що йому не вдалося знайти готівку на заставу для забезпечення судового рішення.



Лисенко Катерина

Recent Posts

Жінка з найбільшими губами у світі зробила нові ін’єкції: який вона має вигляд (фото)

Жінка з найбільшими губами у світі Андреа Іванова, яка показала, який мала вигляд до екстремального перевтілення,…

6 хв. ago

Під загрозою великі міста: у ЗСУ назвали варіанти майбутнього наступу росіян

Російські окупанти можуть розпочати наступ на Харків вже в середині травня. Війська РФ також можуть спробувати створити…

14 хв. ago

Є аналогії з Росією: Малюська спрогнозував, скільки ув’язнених відправлять на фронт

Український парламент 8 травня ухвалив у цілому законопроєкт, який відтепер дозволяє увʼязненим певних категорій мобілізуватися до лав…

26 хв. ago

Модні тенденції літа 2024: який одяг допоможе виглядати стильно

З наближенням літа всі модниці починають замислюватися над тим, який одяг буде в трендах, щоб…

33 хв. ago

Злодій хотів вкрасти з підвалу 143 банки консервації, але втрапив у курйоз (фото)

До поліцейського офіцера Мирогощанської тергромади звернулась 43-річна жителька села Костянець, яка удосвіта шостого травня виявила…

46 хв. ago

Відмова від повістки до ТЦК: хто вважається ухилянтом

Згідно з новим законом про мобілізацію, ухилення від призову на військову службу передбачає кримінальну відповідальність.…

54 хв. ago