Маленькі доньки Брюса Вілліса дізналися про його діагноз: Він хотів би, щоб ми це зробили

Дружина зірки «Міцного горішка» Брюса Вілліса розповіла про їхнє сімейне життя на освітній конференції AFTD-2024. Емма Хемінг має намір відверто ділитися досвідом підтримки чоловіка в його боротьбі з лобово-скроневою деменцією. З того часу, як сім’я актора розкрила його діагноз, Емма стала активісткою спільноти людей, які зіткнулися із захворюванням, включаючи тих, у кого діагностовано цю хворобу, і тих, хто їх доглядає.

Нещодавно Емма відвідала освітню конференцію та поговорила з генеральним директором Асоціації лобово-скроневої деменції Сьюзен Дікінсон про своє рішення публічно розкрити новини про стан Брюса.

«Я ніколи не хотіла, щоб наші дочки думали, що це якась сімейна таємниця, яку ми маємо тримати у секреті. Я відчувала, що нам було дуже важливо вийти й сказати, що відбувається».

Емма Хемінг

Вона особливо наголосила на важливості такого рішення для дочок.

«Я хотіла, щоб вони побачили, як ми підвищуємо поінформованість, причому в глобальному масштабі, тому що саме таке охоплення має батько. І я знаю, що він хотів би, щоб ми це зробили».

Емму також запитали, що змінилося для неї та її сім’ї після того, як діагноз було оприлюднено.

«Я змогла дихати, – вмить відповіла Хемінг. – Я справді змогла видихнути та просто відчути, як цей тягар звалився з моїх плечей. Все змінилося на краще, щойно ми змогли розкрити його діагноз. Я змогла знайти підтримку, якої я так відчайдушно потребувала, для всієї нашої родини».

Брюс Вілліс з дочками святкують Хелловін

Брюс та Емма почали зустрічатися у 2007 році після того, як познайомилися у тренажерному залі через спільного тренера. Вони пов’язали себе узами шлюбу у 2009 році й зараз є батьками двох дочок: 12-річної Мейбл та 10-річної Евелін. Брюс також має трьох доньок від шлюбу з Демі Мур: 35-річну Румер, 32-річну Скаут і 30-річну Таллулу. У квітні 2022 року сім’я Вілліса вперше повідомила, що Брюсу поставили діагноз афазія, а у 2023 році вони оприлюднили, що в актора лобово-скронева деменція. До речі, Емма Хемінг зараз активно пише книгу, «натхненну новонабутою роллю партнера з догляду».

Емма Хемінг та Брюс Вілліс у 2019 році

З того часу, як стало відомо про діагноз Вілліса, його велика родина згуртувалася і знайшла втіху в просвітницькій діяльності. Дочка актора Румер наголосила, що її батько живе у любові та турботі, і вона рада тій «прозорості», якої вони досягли у спілкуванні з фанатами актора.

«Це може дати надію і втіху тому, хто зіткнувся з такою ж проблемою», – сказала дівчина.

Румер Вілліс
Ольга Степанова

Recent Posts

Українці вирішили заробити на чергах у ТЦК: за скільки продають місце в Києві

Після набуття чинності новим законом про мобілізацію у багатьох ТЦК по всій Україні спостерігається наплив громадян. Черги…

7 хв. ago

Українці заплатять за зруйновані енергообєкти олігархів: підвищено тарифи на електроенергію

Сьогодні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) прийняла нові…

11 хв. ago

У Німеччині знову здійснено напад на українського підлітка

У німецькому місті Дортмунд Рурського району 15-річний підліток з України отримав ножові поранення. Про це повідомляє Bild.…

15 хв. ago

Відключення світла 21 травня – хто і коли буде без світла – заява Укренерго

У вівторок, 21 травня, в усіх українських регіонах запровадять графіки відключення електропостачання. Вони торкнуться як промислових,…

27 хв. ago

У Раді вже цього тижня можуть ухвалити нові кадрові зміни: яких міністерств торкнуться

У Верховній Раді на цьому пленарному тижні можуть ухвалити низку кадрових рішень. Зокрема, депутати можуть обрати…

34 хв. ago

Через мобілізацію: на кордоні затримали брата скандального експрокурора

У четвер, 16 травня, на пункті пропуску "Шегині – Медика", що на кордоні з Польщею…

45 хв. ago