Принца Гаррі та Меган Маркл не запросили на щорічний королівський відпочинок

Принца Гаррі та Меган Маркл цього року не було запрошено на літню зустріч королівської сім’ї в замку Балморал. Відомо, що король Чарльз III продовжив традицію своєї матері королеви Єлизавети II, яка наприкінці літа приїжджала до маєтку в Шотландському нагір’ї. Однак герцог і герцогиня Сассекські та їхні діти, принц Арчі і принцеса Лілібет, не отримували запрошення впродовж багатьох років, пише журнал People.

Наразі жодна зі сторін ще не підтвердила цю новину, тому видання MailOnline звернулося за коментарем до представників Букінгемського палацу та принца Гаррі й Меган Маркл. 

Журналісти зазначили, що серед інших членів королівської сім’ї, на яких очікують в Балморалі цього року – принц Вільям та його дружина Кейт з трьома дітьми: принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою і принцом Луї.

Водночас джерело для видання Express.co.uk підтвердило, що Уельські будуть там. 

“Цього року це буде досить стриманий захід, де всі зустрінуться, щоб просто відпочити і розслабитися”, – додали у повідомленні.

У MailOnline зазначають, що принцеса Анна та її чоловік віцеадмірал сер Тім Лоренс теж можуть приєднатися до сім’ї на зустрічі, яка відбудеться у середині серпня. Однак не очікується, до них приєднається Гаррі, який раніше говорив про свою любов до Балморалу, адже провів там більшу частину свого дитинства. 

“Для мене Балморал завжди був просто раєм. Щось середнє між Діснейлендом і якимось священним гаєм друїдів. Я завжди був надто зайнятий риболовлею, стріляниною, біганиною на пагорбі, щоб помітити щось неправильне у фен-шуй старого замку. Я намагаюся сказати, що я був там щасливий”, – писав герцог у своїх мемуарах Spare.

Своєю чергою журнал People оприлюднив декілька матеріалів, використовуючи цитати з джерел, які близькі до принца Гаррі. В одній із них друзі принца кажуть, що король Чарльз більше не відповідає на дзвінки та листи сина, адже їхній розрив стає все сильнішим.  

“Він зараз “недоступний”. Його дзвінки залишаються без відповіді. Він намагався дізнатися про здоров’я Короля, але і ці дзвінки залишаються без відповіді”, – розповів друг Гаррі. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

6 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

11 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

17 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

28 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

29 хв. ago

Тепло і сонце перед вихідними: прогноз погоди на 20 вересня потішить українців (карта)

У п'ятницю, 20 вересня, в Україні очікується спокійна, тепла і сонячна погода. Практично по всій…

33 хв. ago