Подруга Кейт Міддлтон розповіла, що принц і принцеса зараз переживають найважчі часи

Стиліст і дизайнер Амайя Аррієта допомагає Кейт Міддлтон при створенні образів дітей: 10-річного принца Джорджа, 9-річної принцеси Шарлотти та 6-річного принца Луї. Амайю шокувала звістка, що багатодітній матері діагностували рак. Жінка вказала, що щиро вірить в одужання невістки короля. Водночас не все так просто.

Амайя Аррієта вже багато років управляє лондонською лінією дитячого одягу Amaia. У новому інтерв’ю дизайнерка розповіла, як одягати трьох дітей найвідомішої пари Британії.

«Я пишаюся, що одягаю молодших членів королівської родини, мене справді хвилює, який вигляд вони мають. Саме вони зробили популярним тренд одягати дітей у традиційному та класичному стилі», – заявила Амайя Аррієта.

Амайя Аррієта

Тепер Аррієта тісно співпрацює з Борралло (няня Уельських) у пошуку ідеального вбрання для дітей.

«Часто це дуже стислий термін, – пояснює Аррієта, натякаючи на інтенсивну підготовку, яка відбувається за лаштунками, щоб створити ідеальні моменти, якими славиться сім’я. – Ми зробили б для них все, що завгодно. Зрештою, діти завжди мають приголомшливий вигляд».

Марія Тереза Турріон Борралло

Однак останнім часом Кей Міддлтон і принц Вільям, а також їхні діти зникли з поля зору з того часу, як у січні 2024 року принцесі Уельській зробили операцію на черевній порожнині. За словами Амайї Аррієти, наразі королівська родина переживає важкий період.

«Зараз у мене розбите серце, я думаю, що вони переживають пекло. Я сподіваюся, що вони повернуться. Це дуже особисте», – поділилася дизайнерка.

Принц Джордж, принц Луї, принцеса Шарлотта

Нещодавно з’явилася інформація про те, що принц Вільям перебуває на межі депресії через хворобу дружини. Джерело, близьке до сім’ї, розповіло Usmagazine, що чоловік Кейт Міддлтон відчуває внутрішній конфлікт і страх, не маючи можливості поділитися своїми почуттями з будь-ким. Знайомий охарактеризував принца Уельського як «безпорадного» та «наляканого».

Вільям розгублений

Раніше повідомлялося, що принц Вільям розкрив подробиці стану онкохворої дружини. Чоловік Кейт Міддлтон запевнив, що все гаразд, і сім’я справиться з усім, поки його дружина проходить лікування.

Ольга Степанова

Recent Posts

Антитрендове взуття, яке стилісти не радять носити влітку 2024 року: фото

Мода дуже швидкоплинна, тому вчорашні тренди сьогодні можуть стати антитрендами. І мова не лише про…

54 хв. ago

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

2 години ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

2 години ago

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

2 години ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

2 години ago

Які криптовалюти найчастіше використовують злочинці: дослідження

Раніше більшість злочинців використовували біткоїн для розрахунків. Натомість останні кілька років перейшли на стейблкоїни. Це…

2 години ago