Categories: Курйози

В Ірані після дощу людям на голови почала падати жива риба

У суботу. 4 травня, в Ірані спостерігали незвичне природне явище. У місті Ясудж пройшов дощ, а після цього на голови людям раптово почала падати жива риба. Виявилось, що смерч промайнув над ставком і заніс зі собою рибу до міста. 

Соцмережі поширюють відео, як жителі міста Ясудж, що у центральному Ірані, спостерігали майже біблійну картину. Після невеликого дощу на них почала падати риба. Деяка розбивалась об асфальт, а інша хапала жабрами повітря і була жива. 

Виявилось, що за мить до цього смерч промайнув над водоймою і відкинув рибу на кілька кілометрів углиб країни. Так що нічого магічного у цьому рибному дощі немає. 

Дощить, штормить і замітає

Днями у США пронісся потужний і руйнівний торнадо.У Небрасці, Айові та Техасі. пошкоджено сотні будинків, щонайменше троє людей постраждали. Сила торнадо була настільки великою, що вона зруйнувала кілька будинків на своєму шляху. 

Водночас у Росії 3-4 травня спостерігали справжню арктичну зиму у регіоні, який не є аж таким холодним. Циклон із холодним повітрям призвів до раптового падіння температури та інтенсивних снігопадів над територією Свердловської області, де тільки місяць тому місцеві жителі потерпали від “апокаліптичного потопу”. Сильні снігові опади вже призвели до значних заторів на дорогах та відключень електропостачання. 

Нагадаємо, наприкінці квітня у Туреччині був сильний шторм, яких зніс дахи та повалив дерева, а у місті Чанкири впав мінарет мечеті від потужного вітру. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

4 хв. ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

12 хв. ago

Які криптовалюти найчастіше використовують злочинці: дослідження

Раніше більшість злочинців використовували біткоїн для розрахунків. Натомість останні кілька років перейшли на стейблкоїни. Це…

22 хв. ago

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану…

25 хв. ago

Одне попелище та руїни: як виглядає сьогодні Вовчанськ, звідки продовжують евакуювати людей

У Харківській області, де армія РФ намагається наступати, триває евакуація жителів із Вовчанської громади. Саме місто…

27 хв. ago

“Буде так або ніяк“: війна в Україні може бути закінчена на умовах Китаю, а не Росії

Війна в Україні може бути закінчена не на умовах України. Однак і не на тих…

31 хв. ago