Categories: Інциденти

То потоп, то снігопад у травні: природа кармічно попрацювала в Росії (фото, відео)

Не встигла Росія до пуття оговтатись від нещодавніх повеней, як матінка-природа продовжує підкидувати країні-агресору кліматичні “армагедони”. Так, 4 травня деякі області РФ накрив сильний циклон, їх засипало снігом.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Росіяни вже публікують світлини та відео, подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів.

Зазначається, що у Свердловській області через сильні снігопади виникли значні автомобільні затори та перебої з електрикою. Енергетики кажуть, що це справжня стихія, адже таких опадів вони не бачили вже понад 20 років.

У Єкатеринбурзі також бушує циклон, там обірвано близько п’ятдесяти ліній електропередач, проблеми зі світлом спостерігаються у більшості міст області.

У мережі пишуть, що вночі на федеральній трасі “Перм-Єкатеринбург” у “сніговому полоні” опинилися десятки автомобілів. Місцева влада повідомила про закриття деяких ділянок доріг через дерева, що впали.

Також стихія з самого ранку бушує в Чувашії, Пермському краї, Свердловській області та Татарстані. Замело трасу “Перм-Іжевськ”, в Чебоксарах з’явилися кучугури. У Казані мерія вимушена відновити подачу тепла у дитячих садках, школах та лікарнях.

Ольга Степанова

Recent Posts

Навіть не по 4 грн за кВт: нардеп сказав наскільки подорожчає світло з 1 червня

Згідно з останніми обговореннями в Українському уряді, тарифи на електроенергію для населення, можливо, будуть підвищені вже з…

34 хв. ago

Пролетіла над джунглями та полоскотала нерви на скляній підлозі: колишня Кличка показала відпочинок на Самуї

Колишня дружина київського міського голови, Наталія Єгорова, показала світлини зі свого відпочинку на острові Самуї.…

36 хв. ago

Вєрка Сердючка розлютила українців: що трапилося (відео)

Українського співака Андрія Данилка, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, розкритикували українці.  Виявилося,…

43 хв. ago

Суд РФ заарештував активи німецького банку Deutsche Bank

Під загрозою опинились також банки Unicredit та Commerzbank Арбітражний суд Санкт-Петербурга наклав арешт на російські…

52 хв. ago

Які криптовалюти найчастіше використовують злочинці: дослідження

Раніше більшість злочинців використовували біткоїн для розрахунків. Натомість останні кілька років перейшли на стейблкоїни. Це…

1 годину ago

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану…

1 годину ago