Росіяни просунулись у Селидовому: аналітики DeepState попередили про загрозу (карта)

Росіяни продовжують наступати у Донецькій області, зокрема, тиснуть у районі Селидового, і за минулу добу їм вдалося просунутися біля цього населеного пункту. Про це повідомляють аналітики DeepState.

Карта DeepState

Крім того, за їх даними, ворог досяг успіхів ще у трьох населених пунктах на Донбасі – Костянтинівці, Ізмайлівці та біля Богоявленки.

“Враховуючи ситуацію, яка склалася у Селидовому за вчора та сьогодні, то варто розуміти, що брехня погубить не тільки суміжні підрозділи, а й буквально все і всіх”, – підкреслюють аналітики.

Ситуація у Селидовому – останні новини

Аналітик BILD Юліан Рьопке 23 жовтня повідомив, що російські окупанти зайшли в Селидове і почали розвішувати свої прапори. Нещодавно росіянам вдалося захопити шахту і, імовірно, зайти в приватний сектор на сході Селидового.

Як зазначає колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов, ситуація в районі Селидового не менш складна, ніж в районі Торецька. За його словами, ворог продовжує застосовувати тактику флангових ударів, внаслідок яких наші воїни можуть опинитися в повному оточенні. 

Селезньов також зазначив, що найближчим часом, швидше за все, почнуться бойові дії в міській забудові. А коли ворог реально буде загрожувати перерізанням “дороги життя”, яка логістично забезпечує весь гарнізон в Селидовому, швидше за все, ЗСУ доведеться відійти з цих позицій, прогнозує він, запзначаючи, що вибір між життям українських бійців і “квадратним кілометром української землі” має бути очевидним.

Романчук Микола

Recent Posts

Кім Чен Ин продав своїх солдатів: Південна Корея зробила гучну заяву

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин продав свою армію РФ для незаконної агресивної війни проти України. Солдати Кім…

8 хв. ago

Росіяни “просочуються” в Селидове: в НГУ показали відео боїв

Групи піхоти армії РФ намагаються просочуватися в місто Селидове Донецької області зі східних околиць, але українські захисники…

16 хв. ago

Чарльзу III та Каміллі загрожує небезпека: королівська охорона переведена в стан підвищеної готовності

Британські королівські служби безпеки перебувають у стані підвищеної готовності та пильно оберігають Чарльза та Каміллу, які наразі перебувають…

25 хв. ago

Фінляндія назавжди закрила два КПП на кордоні з РФ

Прикордонна служба Фінляндії остаточно закрила тимчасові пункти перетину кордону в Ліексанському районі "Інарі" та "Париккала" – там…

34 хв. ago

Ухилянтам приготували заочні штрафи: ТЦК навіть не шукатиме

Якщо ви отримали "заочний штраф" від ТЦК, важливо знати, що держава може примусово стягнути гроші…

42 хв. ago

Держдума ратифікувала договір про «всеосяжне партнерство» Росії з КНДР

Російська Держдума на засіданні у четвер ратифікувала Договір про всеосяжне стратегічне партнерство між Росією та…

49 хв. ago