В одній з областей посилять перевірки МСЕК і посилять розшук військовозобов’язаних

У Хмельницькій області посилять розшук тих, хто ухиляється від мобілізації, перевірять військово-лікарські комісії (ВЛК) та медико-соціальні експертні комісії (МСЕК). Відповідне рішення ухвалили на нараді під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, повідомили в ОВА у четвер, 10 жовтня.

У заході взяли участь представники адміністрації, керівництво Головного управління Національної поліції, Служби безпеки України та ТЦК та СП Хмельницької області.

Тюрін зазначив, що на початку року вже проводив низку нарад, під час яких обговорювали належну організацію роботи ВЛК і МСЕК, акцентуючи на недопущенні будь-яких порушень, включно з корупційними. За його словами, наразі в області тривають перевірки, які спрямовані на виявлення порушників та притягнення їх до відповідальності.

Окремо було розглянуто питання розшуку осіб, які ухиляються від мобілізації. Керівники районних військових адміністрацій (РВА) та громад отримали доручення посилити співпрацю з правоохоронними органами та активізувати роботу з оповіщення військовозобов’язаних.

“В умовах воєнного стану кожен з нас несе відповідальність за безпеку держави. Тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики та забезпечити стабільність в області. Завдання кожного – сумлінно виконувати свої обов’язки та сприяти зміцненню обороноздатності країни”, — заявив Тюрін.

Коломієць Надія

Recent Posts

Гіпноз, йога, пігулки, заїдання: які методи використовують зірки, щоб кинути палити (фото)

Про те, що наше здоров'я перебуває в наших руках, напевно, знають усі. Рано чи пізно…

1 хв. ago

Податки офіційно підвищили: скільки і за що тепер знімуть із кожного українця

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №11416-д щодо збільшення податків. Про це повідомив заступник голови податкового комітету ВР…

13 хв. ago

Їжа, яка здатна наблизити смерть: чого слід уникати у раціоні

Інколи нам важко відмовити собі у солодкому і хоча одне тістечко, навряд зможе сильно зашкодити…

22 хв. ago

Американець прилетів до Лондона заради унікального десерту: що це таке (відео)

Популярний нью-йоркський блогер та інфлюенсер приголомшив своїх шанувальників, прилетівши зі США до Лондона, щоб спробувати…

31 хв. ago

Адвокат назвав дві категорії чоловіків, які зможуть отримати відстрочку у Резерв+

Міністерство оборони України планує запровадити можливість оформлення відстрочки від мобілізації через мобільний додаток Резерв+. Однак на…

34 хв. ago

Полярне сяйво освітило небо в різних куточках України (фото)

Ввечері 10 жовтня одразу в кількох регіонах України небо освітило полярне сяйво. Мешканці різних міст спостерігають…

37 хв. ago