У Хмельницькому чоловік відбивався ножем від працівників ТЦК: суд його виправдав

У Хмельницькому чоловік із ножем відбивався від працівників ТЦК, бо подумав, що на нього напали грабіжники. Про це йдеться в Єдиному судовому реєстрі.

Як розповів чоловік, він гуляв вулицею і побачив, що з невідомого йому автомобіля вибігло троє незнайомців із криком “ловіть його”. Він утік, прийнявши їх за грабіжників. А коли його наздогнали, дістав канцелярський ніж і крикнув, щоб ті не підходили до нього.

Зазначається, що чоловіка звинуватили в тому, що він порушив громадський порядок і спокій громадян. У суді заявили, що статтею 173 КУпАП визначено, що дрібне хуліганство — це нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, які порушують громадський порядок і спокій громадян.

“Заслухавши учасників судового провадження, дослідивши матеріали справи, приходжу до висновку, що в діях особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, відсутній склад інкримінованого адміністративного правопорушення”, — ідеться в реєстрі.

Представник ТЦК у суді визнав, що не встиг представитися, бо чоловік почав тікати. Крім того, у матеріалах справи відсутні документальні підтвердження того, що в зазначений час і місці працівники ТЦК були при виконанні своїх службових обов’язків.

У результаті суд закрив справу через відсутність складу правопорушення.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

33 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

35 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

36 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

46 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

48 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

50 хв. ago