Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.
Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.
Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.
Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.
Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.
Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.
В Україні вже зафіксовані випадки зараження метапневмовірусом, який масово поширюється у світі. Деякі хронічні захворювання можуть лише…
Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський опублікував на Facebook-сторінці пост, де натякнув і владі, і суспільству на свої впливові «звʼязків у…
Україна продовжує загальну мобілізацію через війну з Росією, що триває, але певні групи чоловіків можуть…
Здорові суглоби та кістки - основа повноцінного активного життя. Хвороби суглобів значно "помолодшали", тому варто…
В Україні чоловіки віком від 18 до 60 років обмежені у виїзді за кордон. В…
Один із найвідоміших у світі донор сперми розповів, що цього року стане татом 100 дітей.…