• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Хто в зоні ризику? Розшук військовозобов’язаних — кого це торкнеться
    • Масована нічна атака дронами: що постраждало в Московській і Ростовській областях
    • Ковток свіжості після спеки: в Україну прийдуть дощі та грози
    • Назвали 7 продуктів, які реально омолоджують шкіру та розгладжують зморшки
    • МВФ вимагає більше податків: що чекає Україну — жорсткі умови допомоги
    • Київ в диму: небезпечне забруднення повітря — коли стане легше дихати
    • Цифри вражають: який тест із НМТ встановив новий рекорд
    • Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина31 Грудня 2024, 10:251 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

    Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.

    Як смажити без бризок

    Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

    Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.

    Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.

    Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    котлета

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    Хто в зоні ризику? Розшук військовозобов’язаних — кого це торкнеться

    12:50

    Масована нічна атака дронами: що постраждало в Московській і Ростовській областях

    12:40

    Ковток свіжості після спеки: в Україну прийдуть дощі та грози

    12:37

    Назвали 7 продуктів, які реально омолоджують шкіру та розгладжують зморшки

    12:26

    МВФ вимагає більше податків: що чекає Україну — жорсткі умови допомоги

    12:13

    Київ в диму: небезпечне забруднення повітря — коли стане легше дихати

    12:00

    Цифри вражають: який тест із НМТ встановив новий рекорд

    11:51

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    11:39

    Польща готує нову армію за зразком України

    11:23

    3 базові речі, які завжди залишатимуться актуальними

    11:11
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.