• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Спека викликає кому та судоми: нове дослідження попереджає про смертельну небезпеку
    • У Держдумі РФ відреагували на заяву Трампа щодо нових санкцій
    • У Раді пропонують скасувати частину відстрочок від мобілізації для студентів
    • Ізраїль розробив першу у світі мРНК-вакцину проти чуми
    • Трамп зізнався, що Меланія підтримує Україну у війні з Росією
    • Суддю затримали за $5900 хабаря за оновлення даних у ТЦК
    • Українці можуть збільшити свою пенсію, виключивши низькі доходи з розрахунку
    • Казахстан видобуває найдорожчий метал у світі — осмій-187
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина31 Грудня 2024, 10:251 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

    Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.

    Як смажити без бризок

    Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

    Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.

    Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.

    Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    котлета

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    14 Липня

    Спека викликає кому та судоми: нове дослідження попереджає про смертельну небезпеку

    21:28

    У Держдумі РФ відреагували на заяву Трампа щодо нових санкцій

    21:24

    У Раді пропонують скасувати частину відстрочок від мобілізації для студентів

    21:17

    Ізраїль розробив першу у світі мРНК-вакцину проти чуми

    21:15

    Трамп зізнався, що Меланія підтримує Україну у війні з Росією

    21:13

    Суддю затримали за $5900 хабаря за оновлення даних у ТЦК

    20:50

    Українці можуть збільшити свою пенсію, виключивши низькі доходи з розрахунку

    20:47

    Казахстан видобуває найдорожчий метал у світі — осмій-187

    20:44

    Польща вже готує 235 тисяч повісток для проходження військово-лікарської комісі

    20:42

    Переказ без ІПН більше не пройде: НБУ змінює правила

    20:36
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.