• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • П’ять видів риби, яких краще уникати: що кажуть фахівці з безпеки харчування
    • Шахраї маскуються під перевізників: як українцям не натрапити на аферистів
    • В Україні створюють державний реєстр банківських рахунків: що зміниться для клієнтів
    • З сервісу не вилазять: названо авто, які механіки не радять купувати
    • Через нові правила мобілізації фермери можуть залишитись без працівників
    • Секрет підошви: як Путін “виростає” на 10 сантиметрів за допомогою спеціальних туфель
    • Чому крижана вода — найгірший вибір у спеку: лікарі пояснили ризики для серця і шлунка
    • Українцям пояснили, хто найшвидше знайде роботу: кого роботодавці шукають найбільше
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Як насмажити гору котлет без бризок олії: лайфхак від досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина31 Грудня 2024, 10:251 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Коли смажите котлети чи рибу, важко справитися з олією, яка розбризкується довкола.

    Досвідчені кухарі пропонують просте рішення цієї проблеми, використовуючи всього лише лист пекарського паперу, пише glavred.

    Як смажити без бризок

    Вам знадобитися звичайний пекарський папір. Виріжте з нього коло, відповідне діаметру вашої сковороди.

    Покладіть вирізане коло на продукти в сковороді перед початком смаження. Папір захистить поверхню плити від крапель масла, запобігаючи бризкам.

    Пекарський папір пропускає пар. Він забезпечує правильне приготування страв, зберігаючи їх вологість. А також запобігає бризкам жиру. що так важливо для збереження охайності кухні.

    Цей метод не тільки ефективний, але і простий у використанні. Після приготування, просто викиньте використаний лист, і ваша кухня залишиться чистою і акуратною.

    котлета

    Читайте також

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    HRWS
    Останні новини
    29 Червня

    П’ять видів риби, яких краще уникати: що кажуть фахівці з безпеки харчування

    19:35

    Шахраї маскуються під перевізників: як українцям не натрапити на аферистів

    19:20

    В Україні створюють державний реєстр банківських рахунків: що зміниться для клієнтів

    18:48

    З сервісу не вилазять: названо авто, які механіки не радять купувати

    17:55

    Через нові правила мобілізації фермери можуть залишитись без працівників

    17:42

    Секрет підошви: як Путін “виростає” на 10 сантиметрів за допомогою спеціальних туфель

    17:34

    Чому крижана вода — найгірший вибір у спеку: лікарі пояснили ризики для серця і шлунка

    17:25

    Українцям пояснили, хто найшвидше знайде роботу: кого роботодавці шукають найбільше

    17:22

    Син Кадирова показався на весіллі з годинником, дорожчим за палац

    17:19

    Штрафи до 25 тисяч: українським юнакам нагадали про військовий облік до кінця липня

    16:57
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.