• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Де живуть найбільш азартні люди у світі: яке місце посідає Україна
    • Набагато дорожчий, ніж рік тому: в Україні підрахували вартість борщу
    • Нова хвиля мобілізації: штрафи, арешт майна і блокування рахунків ухилянтів
    • Дострокова пенсія в Україні: хто тепер має право та основні умови призначення
    • Трамп вперше визнав, що Путін може з ним “гратися”
    • Двері в Європу зачинилися: українських біженців розвертають назад – притулку більше не дадуть
    • Українська армія втікатиме аж до Польщі: на що розраховує Путін
    • Українцям розповіли, як на 1500 грн запастися їжею на тиждень: список продуктів
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Ольга СтепановаОльга Степанова28 Липня 2024, 10:211 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.

    Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.

    Інгредієнти

    • Філе курячого стегна – 1 кг
    • Бекон – 600-700 гр
    • Цибуля – 3 шт
    • Розмарин – 2 гілочки
    • Сіль – 1 ч.л.
    • Перець – ½ ч.л.

    Спосіб приготування

    1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.

    2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.

    3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.

    4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

    курячий шашлик рецепт страва

    Читайте також

    Суп із хрущів: який смак має древній європейський делікатес з комах

    Смачні та хрусткі: 8 найкращих сортів огірків для консервації

    Овес замість тіста: десерт, який підкорив TikTok за добу — ідеальний для сніданку

    Останні новини
    Сьогодні

    Де живуть найбільш азартні люди у світі: яке місце посідає Україна

    00:55

    Набагато дорожчий, ніж рік тому: в Україні підрахували вартість борщу

    00:46

    Нова хвиля мобілізації: штрафи, арешт майна і блокування рахунків ухилянтів

    00:38

    Дострокова пенсія в Україні: хто тепер має право та основні умови призначення

    00:31

    Трамп вперше визнав, що Путін може з ним “гратися”

    00:22

    Двері в Європу зачинилися: українських біженців розвертають назад – притулку більше не дадуть

    00:13

    Українська армія втікатиме аж до Польщі: на що розраховує Путін

    00:05
    14 Травня

    Українцям розповіли, як на 1500 грн запастися їжею на тиждень: список продуктів

    23:54

    Ціни на свинину в Україні стрімко летять вгору: скільки зараз коштує кілограм

    23:45

    Банки “перекриють кисень”: нові правила грошових переказів з червня

    23:37
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.