• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • В Австралії знайшли сліди прихованого золота: можливий початок нової лихоманки
    • Китай законтрактував чверть усього експорту українського ячменю
    • Генштаб повідомив про удар ЗСУ по авіабазі “Борисоглєбськ” у Росії
    • Трамп заявив, що США знищили ядерну програму Ірану, але не виключив її відновлення
    • Путін намагається втягнути Лаос у війну проти України під виглядом гуманітарної допомоги
    • У США виставлять на аукціон найбільший у світі марсіанський метеорит за $4 мільйони
    • У Барселоні створюють кліматичні укриття через 50-градусну спеку
    • Які види риб заборонено ловити в річках України у 2025 році
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Смачний курячий шашлик: який фокус допоможе зробити його соковитим

    Ольга СтепановаОльга Степанова28 Липня 2024, 10:211 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Курячий шашлик у беконі – це неймовірно ніжна та смачна страва, що готується на мангалі. Незалежно від того, що курятина вважається досить сухим м’ясом, страва виходить дуже соковитою за рахунок використання бекону.

    Як приготувати курячий шашлик в беконі в Instagram розповів шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Він також показав, правильно замаринувати курятину.

    Інгредієнти

    • Філе курячого стегна – 1 кг
    • Бекон – 600-700 гр
    • Цибуля – 3 шт
    • Розмарин – 2 гілочки
    • Сіль – 1 ч.л.
    • Перець – ½ ч.л.

    Спосіб приготування

    1. Філе відбити. Цибулю нарізати пів кільцями, розмарин подрібнити та додати до м’яса. Посолити, поперчити та маринувати протягом 1 години.

    2. На харчову плівку викладаємо бекон та загортаємо в нього по 2 філе. За допомогою плівки формуємо рулети.

    3. Готові рулетики нанизуємо на шампури й акуратно розрізаємо, як на відео.

    4. Готуємо на вугіллі до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    курячий шашлик рецепт страва

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    В Австралії знайшли сліди прихованого золота: можливий початок нової лихоманки

    12:14

    Китай законтрактував чверть усього експорту українського ячменю

    12:09

    Генштаб повідомив про удар ЗСУ по авіабазі “Борисоглєбськ” у Росії

    12:05

    Трамп заявив, що США знищили ядерну програму Ірану, але не виключив її відновлення

    12:04

    Путін намагається втягнути Лаос у війну проти України під виглядом гуманітарної допомоги

    11:58

    У США виставлять на аукціон найбільший у світі марсіанський метеорит за $4 мільйони

    11:28

    У Барселоні створюють кліматичні укриття через 50-градусну спеку

    11:23

    Які види риб заборонено ловити в річках України у 2025 році

    11:15

    Експерти пояснили, у якій валюті найвигідніше зберігати заощадження

    11:08

    В Україну йде нова хвиля спеки: синоптикиня назвала дати температурного піку

    10:51
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.