Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.
Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.
Як готувати яйця пашот
1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.
2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов’язково, якщо у вас свіжі яйця.
3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.
Деякі послуги для українських пенсіонерів є повністю безкоштовними або надаються зі знижкою. Серед них –…
У Росії розкритикували президента Володимира Зеленського, оскільки їм не сподобалася відповідь глави держави на пропозицію…
Власники українських монет різних номіналів не зможуть дорого їх продати, якщо екземпляри не матимуть цінності для…
Українцям пропонують фіксувати всі руйнування, повідомляти про пошкодження або знищення нерухомості та подавати заявку на…
Синоптики б’ють на сполох — літо 2025 року може стати одним із найсуворіших за останні…
Знаєте, які продукти знижують чоловічу силу та негативно впливають на потенцію? Дізнайтеся про головного ворога…