Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.
Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.
Як готувати яйця пашот
1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.
2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов’язково, якщо у вас свіжі яйця.
3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.
Золота жаба-дереволаз (Phyllobates terribilis) — одна з найотруйніших істот на планеті. Незважаючи на свій невеликий розмір — не більший за людський ніготь, — ця яскраво…
В Україні триває дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Справа в…
У 2025 році водіям можуть виписати штраф за червоні поворотники, навіть якщо авто пройшло сертифікацію.…
Податкова служба з 1 березня автоматично відстежує всі грошові перекази, що надходять на рахунки осіб,…
Деякі українські пенсіонери можуть зненацька виявити, що не можуть отримати доступу до своїх пенсійних виплат.…
Лікарка Карін Ґінсберг понад 25 років працювала педіатром у Сполучених Штатах, однак протягом останнього часу,…