Яйця є дуже цінним, корисним та необхідним продуктом для організму. Готувати їх можна по-різному, але найкорисніші яйця – ті, при приготуванні яких залишається рідким жовток.
Кулінарка поділилася в Instagram, як правильно і швидко готувати смачні та корисні яйця пашот.
Як готувати яйця пашот
1. Яйця повинні бути свіжі, якщо вони не першої свіжості, то білок і у вас розпливеться у воді.
2. Воду можна підсолити і додати трохи оцту, так що білок швидше звернеться, але це не обов’язково, якщо у вас свіжі яйця.
3. Також слід зробити вир за допомогою ложки або вінчика, так готовий пашот буде гарної форми. Але дуже важливо, що потрібно на ситечко розбивати яйце і тоді вилити його в киплячу воду і з маленької висоти.
Український гідрометцентр попереджає про хвилі аномальної спеки, які охоплять більшість регіонів країни найближчими днями. Температурні…
Бажання виглядати стильно не завжди означає великі витрати. Навіть якщо бюджет обмежений, можна оновити свій…
Уряд України ухвалив Бюджетну декларацію на 2026–2028 роки, в якій анонсував нові напрямки податкової політики.…
Порівняння вартості основних харчових продуктів у супермаркетах України, Польщі та Німеччини свідчить, що українські ціни…
Техномільярдера Ілона Маска не лякають погрози президента США позбавити його компанії державних субсидій. Він загрожує перейти у…
Українці дедалі частіше стикаються з підробленими іноземними купюрами, що викликає тривогу серед банкірів та населення.…