• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українцям розповіли, до якого курсу готуватись: що буде з доларом після 1 червня
    • Більше ніяких бусиків: ТЦК зобов’язали проводити мобілізацію за новими правилами
    • Клієнти Monobank втрачають гроші при поповненні: на картку не надходять
    • КНДР швидко модернізує свою застарілу армію, мир на півострові під загрозою, – NYT
    • Яку роботу українцям можна знайти в сільському господарстві Польщі
    • ПСЖ розгромив “Інтер” і здобув перший в історії трофей Ліги чемпіонів
    • Повний провал реформи: українців шокували даними про куріння серед підлітків
    • Дорогі, але безвідмовні: названо автомобілі, які практично не ламаються
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Корисні чебуреки з кабачків зі смачною начинкою: готуються 5 хвилин

    Корисні чебуреки з кабачків зі смачною начинкою: готуються 5 хвилин

    Ольга СтепановаОльга Степанова23 Серпня 2024, 10:181 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати з овочами, робити супи, пасту, соуси, аджику, ікру. Ще з них вийдуть дуже смачні пироги, запіканки, чебуреки, оладки, млинці.

    Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних чебуреків з кабачків, з начинкою з шинки, з крем-сиром, овочами та зеленню.

    Інгредієнти:

    • 300 г. кабачка
    • 1 яйце
    • сіль, перець, часник
    • 30-40 г сиру
    • 2-3 ст. борошна

    Для начинки:

    • крем-сир
    • листя салату
    • шинка
    • помідори

    Спосіб приготування:

    1. Кабачок натріть на тертці та добре відіжміть, додайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто.

    2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко по 1-2 ст.л. формуючи тоненькі млинці.

    3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

    Можна вже їсти як кабачкові оладки, але смачніше змастити крем-сиром і додати салат, шинку, помідор!

    кабачки начинка рецепт чебуреки

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    Українцям розповіли, до якого курсу готуватись: що буде з доларом після 1 червня

    00:40

    Більше ніяких бусиків: ТЦК зобов’язали проводити мобілізацію за новими правилами

    00:32

    Клієнти Monobank втрачають гроші при поповненні: на картку не надходять

    00:30

    КНДР швидко модернізує свою застарілу армію, мир на півострові під загрозою, – NYT

    00:21

    Яку роботу українцям можна знайти в сільському господарстві Польщі

    00:16

    ПСЖ розгромив “Інтер” і здобув перший в історії трофей Ліги чемпіонів

    00:12
    31 Травня

    Повний провал реформи: українців шокували даними про куріння серед підлітків

    23:04

    Дорогі, але безвідмовні: названо автомобілі, які практично не ламаються

    22:51

    900 мільярдів в “тіні” : Гетманцев назвав масштаби втрат для бюджету

    22:47

    Чи можна розігрівати та зберігати їжу у пластикових контейнерах

    22:42
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.