Ви точно помічали, що їжа в ресторанах набагато смачніша, ніж та, що була приготовлена вдома. Через це може здаватись, що ви просто готуєте гірше за шеф-кухаря. Але це не так.
Справа в тому, що основними принципами роботи кухні будь-якого закладу є швидкість та якість. Саме тому були розроблені так звані чит-коди, що здатні покращити і структуру і смак страви. Це своєрідні кулінарні секрети, що створені професіоналами з багаторічним досвідом, в той час як звичайні кулінари про них можуть і не здогадуватись. Топ-5 основних чит-кодів розповів у своєму YouTube-каналі шеф-кухар Джошуа Вайсман.
Сіль та час
Сіль та кислота
Вага
Попереднє смаження у фритюрі
Конфі
У 2025 році не всі доходи підлягають обов’язковому декларуванню. Законом визначено суми та обставини, за…
В Україні використання карт для фінансових операцій та обміну подарунками є дуже популярною практикою. З…
Військовозобов'язані українці, які порушують мобілізаційне законодавство, можуть бути притягнуті як до адміністративної, так і кримінальної…
Водоканали України на межі колапсу – борги за електроенергію становлять 11,5 мільярда гривень. Про це повідомив голова Союзу…
В Україні станом на 1 січня 2025 року налічувалося 10,3 мільйона українців, які отримують пенсії,…
Незвично холодний травень цього року добряче нашкодив українським фермерам. Аграрії скаржаться, що через нічні заморозки вже…