Ви точно помічали, що їжа в ресторанах набагато смачніша, ніж та, що була приготовлена вдома. Через це може здаватись, що ви просто готуєте гірше за шеф-кухаря. Але це не так.
Справа в тому, що основними принципами роботи кухні будь-якого закладу є швидкість та якість. Саме тому були розроблені так звані чит-коди, що здатні покращити і структуру і смак страви. Це своєрідні кулінарні секрети, що створені професіоналами з багаторічним досвідом, в той час як звичайні кулінари про них можуть і не здогадуватись. Топ-5 основних чит-кодів розповів у своєму YouTube-каналі шеф-кухар Джошуа Вайсман.
Сіль та час
Сіль та кислота
Вага
Попереднє смаження у фритюрі
Конфі
Обраний президент Дональд Трамп планує випустити указ, який підносить криптовалюти до рангу пріоритетних напрямів політики і дає…
Ексведучий телеканалу очільника забороненої в Україні партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Макс…
В Україні затверджено нові правила щодо обов’язкової базової військової підготовки для студентів чоловічої статі. Відмова…
За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора народному депутату України VII-IX скликань Вадиму Новинському повідомлено про…
Один із мальовничих островів у Карибському морі дуже популярний серед туристів. Однак там не можна…
Антикорупційні органи повідомили про підозру колишньому держсекратарю МВС Олексію Тахтаю (на фото поряд з Аваковим).…