• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Безкоштовна школа більше не для всіх: за що тепер доведеться платити батькам
    • Буде як у пеклі: синоптики попередили про +40 і зливи з 22 липня в Україні
    • Порушникам військового обліку дозволять тимчасову бронь на роботі
    • СБУ викрила зраду в НАБУ: детектив передавав дані росіянам через людей Януковича
    • Гроші для виживання: українцям із трьох областей дають до 42 тисяч гривень
    • Китай будує найбільшу греблю у світі: сусіди попереджають про катастрофу
    • Геологиня знайшла найстарішу воду на планеті й вирішила її скуштувати
    • З 1 вересня вчителі щомісяця отримуватимуть подвійну доплату: що відомо
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина20 Вересня 2024, 09:281 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.

    Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.

    Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

    У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

    Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.

    Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

    Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

    “Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    господиня паста рецепт

    Читайте також

    Як приготувати домашнє морозиво без добавок і барвників

    Неприємний запах від курки: прості способи, які врятують страву

    Шеф-кухарі розповіли, які страви вони ніколи не замовляють у ресторанах

    Останні новини
    Сьогодні

    Безкоштовна школа більше не для всіх: за що тепер доведеться платити батькам

    11:36

    Буде як у пеклі: синоптики попередили про +40 і зливи з 22 липня в Україні

    10:59

    Порушникам військового обліку дозволять тимчасову бронь на роботі

    10:53

    СБУ викрила зраду в НАБУ: детектив передавав дані росіянам через людей Януковича

    10:42

    Гроші для виживання: українцям із трьох областей дають до 42 тисяч гривень

    09:36

    Китай будує найбільшу греблю у світі: сусіди попереджають про катастрофу

    09:33

    Геологиня знайшла найстарішу воду на планеті й вирішила її скуштувати

    09:30

    З 1 вересня вчителі щомісяця отримуватимуть подвійну доплату: що відомо

    09:26

    NYT розповіло, як Росії вдалося прорвати оборону ЗСУ

    09:16

    Магнітна буря 21 липня: чи буде сьогодні удар із космосу

    09:08
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.