Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати з неї закуски, намазки.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної закуски з оселедця, з чилі, цибулею, олією та соком лимона.
Інгредієнти:
- Оселедець 1 шт (малосольний)
- Червона цибуля 1/2 шт
- Зелена цибуля 2 ст.л
- Гострий перець 1 шт
- Лавровий лист 1 шт
- Запашний 2 горошини
- Сіль дрібка
- Насіння коріандру 1/2 ч.л.
- Чорний перець 1/3 ч. л.
- Оливкова олія 100 мл
- Сік лимону 1 ч.л
Спосіб приготування:
1. Оселедець очистіть від кісток і шкіри, наріжте середнім кубиком, перекладіть у банку.
2. Поріжте перець, цибулю, зелену цибулю і додайте до оселедця, наприкінці додаємо сік лимона та олію.
Заберіть банку в холодильник мінімум на 4 години, краще залишити на добу!