Якщо ви обожнюєте сир і шукаєте ідею для смачного, але менш жирного перекусу, спробуйте приготувати сирні палички без фритюру. Вони виходять хрусткими зовні, ніжними всередині та не потребують олії.
Така закуска ідеально підходить для швидкого перекусу.
твердий сир – 250 г
яйця – 2 шт
борошно – 2 ст. л
панірувальні сухарі – 150 г
соус Кебаб
Наріжте твердий сир. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків у борошні, потім у збитих яйцях, далі у панірувальних сухарях. Ще раз занурте у яйця і знову в панірувальні сухарі.
Покладіть палички в морозилку на 30 хвилин.
Перекладіть на деко, застеле пергаментом і готуйте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин, але не довго, щоб сир не витік.
Подавайте з соусом Кебаб.
Все більше українців запускають власну справу в Польщі — і це справді шанс почати з…
Вже з 1 липня 2025 року українці з фінансовими труднощами зможуть отримати нову форму базової…
Попри поширену думку, статус особи з інвалідністю не завжди автоматично означає "бронь" від мобілізації. Згідно…
На валютному ринку України нині відчутна нестабільність — курси постійно коливаються, а прогнози аналітиків різняться.…
Примусова мобілізація з 18 років в Україні не планується — це офіційна позиція влади. Голова…
Українцям, які втратили житло через війну, підвищили суму компенсації — тепер держава може виплатити до…