Якщо ви обожнюєте сир і шукаєте ідею для смачного, але менш жирного перекусу, спробуйте приготувати сирні палички без фритюру. Вони виходять хрусткими зовні, ніжними всередині та не потребують олії.
Така закуска ідеально підходить для швидкого перекусу.
твердий сир – 250 г
яйця – 2 шт
борошно – 2 ст. л
панірувальні сухарі – 150 г
соус Кебаб
Наріжте твердий сир. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків у борошні, потім у збитих яйцях, далі у панірувальних сухарях. Ще раз занурте у яйця і знову в панірувальні сухарі.
Покладіть палички в морозилку на 30 хвилин.
Перекладіть на деко, застеле пергаментом і готуйте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин, але не довго, щоб сир не витік.
Подавайте з соусом Кебаб.
Дослідник довголіття Ден Бюттнер, вивчаючи так звані "блакитні зони" — місця, де багато людей досягають…
Деякі люди називають своїх пухнастих вихованців - хутряними немовлятами. Дехто навіть стверджує, що собаки - це нові діти! Папа…
Станом на квітень 2025 року жодних змін до правил щодо мобілізації жінок в Україні не…
Українці можуть отримувати штрафи за кожний день прострочення комунальних платежів. Про це попередили на facebook-сторінці КП "Київтеплоенерго".…
З 30 березня стартує 5-денний період, за який українцям необхідно передати до свого обленерго важливу…
В Україні вже за тиждень, від 4 квітня 2025 року, набуде чинності закон № 4158-ІХ…