• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Тепер платити потрібно більше: з 1 червня для водіїв вводять неприємні зміни
    • Людей 48 годин піддавали впливу 5G, і ось що відбулося
    • США пригрозили позбавити Ізраїль допомоги через війну в секторі Гази, – WP
    • Як ваші аксесуари можуть псувати вам життя: 5 “енергетичних пасток” у гардеробі
    • Білорусь оголосила полювання на добровольців, які воюють за Україну
    • Улюблене м’ясо українців може спричиняти рак
    • Борги за комунальні послуги почнуть серйозно “вибивати”: тепер тарифи заженуть у яму?
    • Штраф 170 000 гривень за чужі автомобілі: новий вид шахрайства в Україні
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Фастфуд без зайвого жиру: як приготувати у духовці

    Фастфуд без зайвого жиру: як приготувати у духовці

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина19 Лютого 2025, 11:531 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви обожнюєте сир і шукаєте ідею для смачного, але менш жирного перекусу, спробуйте приготувати сирні палички без фритюру. Вони виходять хрусткими зовні, ніжними всередині та не потребують олії.

    Така закуска ідеально підходить для швидкого перекусу.

    Сирні палички без фритюру

    Інгредієнти:

    твердий сир – 250 г

    яйця – 2 шт

    борошно – 2 ст. л

    панірувальні сухарі – 150 г

    соус Кебаб

    Як приготувати

    Наріжте твердий сир. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків у борошні, потім у збитих яйцях, далі у панірувальних сухарях. Ще раз занурте у яйця і знову в панірувальні сухарі.

    Покладіть палички в морозилку на 30 хвилин.

    Перекладіть на деко, застеле пергаментом і готуйте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин, але не довго, щоб сир не витік.

    Подавайте з соусом Кебаб.

    сирні палочки

    Читайте також

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Рошену таке й не снилося: рецепт того самого легендарного Київського торта

    Останні новини
    Сьогодні

    Тепер платити потрібно більше: з 1 червня для водіїв вводять неприємні зміни

    23:37

    Людей 48 годин піддавали впливу 5G, і ось що відбулося

    23:30

    США пригрозили позбавити Ізраїль допомоги через війну в секторі Гази, – WP

    23:21

    Як ваші аксесуари можуть псувати вам життя: 5 “енергетичних пасток” у гардеробі

    23:12

    Білорусь оголосила полювання на добровольців, які воюють за Україну

    23:04

    Улюблене м’ясо українців може спричиняти рак

    22:55

    Борги за комунальні послуги почнуть серйозно “вибивати”: тепер тарифи заженуть у яму?

    22:46

    Штраф 170 000 гривень за чужі автомобілі: новий вид шахрайства в Україні

    22:38

    Погода готує новий удар: спека +30 замінить сніг та заморозки, але зі зливами та грозами

    22:31

    Правила лікарняних знову змінюють: нововведення для пацієнтів і лікарів

    22:22
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.