• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ЗСУ пояснили, як продовжиться мобілізація після ударів РФ по ТЦК
    • Через штучний інтелект технологічні компанії США скоротили майже 100 тисяч працівників
    • Через зарплати в конвертах Україна втрачає понад 200 млрд грн, – Гетманцев
    • У будівлі Мінтрансу РФ раптово помер посадовець «Росавтодору»
    • Інфляція з’їдає реальне зростання зарплат українців — звіт НБУ
    • Кабмін затвердив нові правила перевезення тварин у міжміських автобусах
    • Донька ексміністра Злочевського вийшла заміж у розкішному замку в Італії: весілля коштувало мільйони
    • Уряд готує масштабну реформу пенсійної системи: Жолнович розповіла про ключові зміни
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Фастфуд без зайвого жиру: як приготувати у духовці

    Фастфуд без зайвого жиру: як приготувати у духовці

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина19 Лютого 2025, 11:531 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви обожнюєте сир і шукаєте ідею для смачного, але менш жирного перекусу, спробуйте приготувати сирні палички без фритюру. Вони виходять хрусткими зовні, ніжними всередині та не потребують олії.

    Така закуска ідеально підходить для швидкого перекусу.

    Сирні палички без фритюру

    Інгредієнти:

    твердий сир – 250 г

    яйця – 2 шт

    борошно – 2 ст. л

    панірувальні сухарі – 150 г

    соус Кебаб

    Як приготувати

    Наріжте твердий сир. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків у борошні, потім у збитих яйцях, далі у панірувальних сухарях. Ще раз занурте у яйця і знову в панірувальні сухарі.

    Покладіть палички в морозилку на 30 хвилин.

    Перекладіть на деко, застеле пергаментом і готуйте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин, але не довго, щоб сир не витік.

    Подавайте з соусом Кебаб.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    сирні палочки

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    ЗСУ пояснили, як продовжиться мобілізація після ударів РФ по ТЦК

    22:19

    Через штучний інтелект технологічні компанії США скоротили майже 100 тисяч працівників

    22:15

    Через зарплати в конвертах Україна втрачає понад 200 млрд грн, – Гетманцев

    22:12

    У будівлі Мінтрансу РФ раптово помер посадовець «Росавтодору»

    21:48

    Інфляція з’їдає реальне зростання зарплат українців — звіт НБУ

    21:21

    Кабмін затвердив нові правила перевезення тварин у міжміських автобусах

    21:09

    Донька ексміністра Злочевського вийшла заміж у розкішному замку в Італії: весілля коштувало мільйони

    21:06

    Уряд готує масштабну реформу пенсійної системи: Жолнович розповіла про ключові зміни

    20:59

    Через колапс в російських аеропортах авіакомпанії втратили понад $250 мільйонів

    20:55

    Українцям у ЄС можуть почати нараховувати доплату за мобільний інтернет

    20:44
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.