Якщо ви обожнюєте сир і шукаєте ідею для смачного, але менш жирного перекусу, спробуйте приготувати сирні палички без фритюру. Вони виходять хрусткими зовні, ніжними всередині та не потребують олії.
Така закуска ідеально підходить для швидкого перекусу.
Сирні палички без фритюру
Інгредієнти:
твердий сир – 250 г
яйця – 2 шт
борошно – 2 ст. л
панірувальні сухарі – 150 г
соус Кебаб
Як приготувати
Наріжте твердий сир. Обваляйте кожен шматочок з усіх боків у борошні, потім у збитих яйцях, далі у панірувальних сухарях. Ще раз занурте у яйця і знову в панірувальні сухарі.
Покладіть палички в морозилку на 30 хвилин.
Перекладіть на деко, застеле пергаментом і готуйте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 7-10 хвилин, але не довго, щоб сир не витік.
Подавайте з соусом Кебаб.