Секрет ідеальної паски – терпіння та увага до деталей. Якщо все зробити правильно, то паска стане короною вашого святкового столу.
Головне у приготуванні паски – не поспішати і дати тісту добре піднятися. Тоді випічка вийде ніжною та повітряною, розповідає 24 Канал з посиланням на “Рецепти.UA”.
Інгредієнти:
– 500 грамів борошна;
– 10 грамів сухих дріжджів;
– 200 мілілітрів теплого молока;
– 3 яйця;
– 100 грамів вершкового масла;
– 150 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 100 грамів родзинок;
– 50 грамів цукатів;
– 1 столова ложка лимонної цедри;
– дрібка солі.
Приготування:
В Україні пенсіонери за деяких обставин можуть втратити до 50% своєї законно заслуженої виплати. На…
Навіть найдорожчий і новий автомобіль може почати “сипатися”, якщо водій щодня повторює банальні помилки. Більшість…
Кабінет міністрів України вніс значні корективи до правил проведення призову на військову службу в період…
У світі набирає обертів новий високоінфекційний штам COVID-19, який уже спричинив сплеск госпіталізацій у Китаї…
Мода змінюється швидше, ніж ми встигаємо оновити шафу. У 2025 році стилісти одностайно називають кілька…
У низці регіонів України спостерігається зростання попиту на житло, тож, попри війну, замість зниження вартості,…