Секрет ідеальної паски – терпіння та увага до деталей. Якщо все зробити правильно, то паска стане короною вашого святкового столу.
Головне у приготуванні паски – не поспішати і дати тісту добре піднятися. Тоді випічка вийде ніжною та повітряною, розповідає 24 Канал з посиланням на “Рецепти.UA”.
Інгредієнти:
– 500 грамів борошна;
– 10 грамів сухих дріжджів;
– 200 мілілітрів теплого молока;
– 3 яйця;
– 100 грамів вершкового масла;
– 150 грамів цукру;
– 10 грамів ванільного цукру;
– 100 грамів родзинок;
– 50 грамів цукатів;
– 1 столова ложка лимонної цедри;
– дрібка солі.
Приготування:
Генеральний директор і президент Інституту досліджень старіння імені Бака, доктор Ерік Вердін стверджує, що йому…
Чоловіки, які порушують правила мобілізаційного обліку, ризикують втратити не лише кошти, а й нерухомість. Про…
В українському парламенті розглядається черговий законопроект про підвищення штрафів для водіїв. За деякі порушення, вчиненні…
Голова Національного банку України Андрій Пишний повідомив, що країна розглядає можливість відмови від використання долара…
Кабмін вирішив зробити систему військового обліку більш прозорою та цифровою. Тепер, якщо повістку вручили особисто на папері,…
Вартість навчання на контрактній формі в закладах вищої освіти в Україні злетить. Таку заяву зробив в інтервʼю ZN.UA заступник…