Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.
Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:
Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.
Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин.
У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.
Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.
Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.
Новий гастрономічний тренд стрімко завойовує TikTok та інші соціальні мережі. Це Angel Hair ("Волосся янгола")…
Заборгувати за комунальні послуги може кожен, однак ігнорувати цей борг не можна. Комунальні служби спочатку…
2025 рік диктує нові правила стилю, і деякі речі варто залишити в минулому, щоб не…
Фрідріх Трамп, дід президента США Дональда Трампа, сколотив статки, відкривши бордель і ресторан для золотошукачів…
У суботу, 29 березня 2025 року, відбудеться Сонячне затемнення в знаку Зодіаку Риби, накшатрі Уттара Бхадрапада в її…
Вчені вважають, що приймання гарячої ванни або душу може спалити стільки ж калорій, скільки і заняття…