Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.
Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:
Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.
Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин.
У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.
Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.
Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.
Влада Норвегії заявила про підвищення рівня радіації біля арктичного кордону з Росією. В Осло заявили, що високий…
Капітан Лев Пашко, відомий як "Хорус" та герой України, висловився про мобілізацію в Україні в інтерв'ю для…
Цьогоріч вересень та жовтень будуть на 2-3 градуси тепліші, ніж зазвичай. Загалом середньомісячна температура повітря…
Скандальна народна депутатка Мар’яна Безугла заявила про необхідність відправити у відставку міністра оборони Рустема Умєрова…
У соціальній мережі Reddit влаштували опитування на тему того, що люди у світі ненавидять найбільше.…
Жителі Одеської області в понеділок могли відчути сильний землетрус, епіцентр якого розташовувася у Румунії. У майбутньому…