Фрукти та овочі завжди найсмачніші у свій сезон. Зараз час гарбуза, а тому не варто гаяти можливість щось з нього приготувати.
Як пише Еxpress, цей фаршированний гарбуз допоможе нагодувати всю сім’ю за невеликі гроші. Для приготування потрібні:
Спочатку розігрійте духовку до 200С. Приготуйте гарбуз – розріжте кожен уздовж навпіл. За допомогою ложки вийміть насіння та м’ясисті нитки.
Покладіть гарбуз зрізом догори на деко. Збризніть зрізи оливковою олією та приправте. Переверніть гарбуз зрізом вниз у готуйте 40 годин.
У цей час у середній сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні та додайте свіжий шпинат. Готуйте близько п’яти хвилин. Змішайте в мисці шпинат, сир та половину бекону.
Вийміть гарбуз з духовки.За допомогою ложки вийміть м’якоть, залишивши межі приблизно 2 см з боків. Нафаршируйте його сумішшю з гарбуза, шпинату, бекону та сиру. Зверху викладіть решту нарізаного вареного бекону.
Готуйте фарширований гарбуз ще 15 хвилин, поки сирна суміш не розплавиться, а верх не стане золотисто-коричневим. Зверху посипати свіжомеленим чорним перцем.
У 2025 році не всі доходи підлягають обов’язковому декларуванню. Законом визначено суми та обставини, за…
В Україні використання карт для фінансових операцій та обміну подарунками є дуже популярною практикою. З…
Військовозобов'язані українці, які порушують мобілізаційне законодавство, можуть бути притягнуті як до адміністративної, так і кримінальної…
Водоканали України на межі колапсу – борги за електроенергію становлять 11,5 мільярда гривень. Про це повідомив голова Союзу…
В Україні станом на 1 січня 2025 року налічувалося 10,3 мільйона українців, які отримують пенсії,…
Незвично холодний травень цього року добряче нашкодив українським фермерам. Аграрії скаржаться, що через нічні заморозки вже…