Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
Заборгувати за комунальні послуги може кожен, однак ігнорувати цей борг не можна. Комунальні служби спочатку…
2025 рік диктує нові правила стилю, і деякі речі варто залишити в минулому, щоб не…
Фрідріх Трамп, дід президента США Дональда Трампа, сколотив статки, відкривши бордель і ресторан для золотошукачів…
У суботу, 29 березня 2025 року, відбудеться Сонячне затемнення в знаку Зодіаку Риби, накшатрі Уттара Бхадрапада в її…
Вчені вважають, що приймання гарячої ванни або душу може спалити стільки ж калорій, скільки і заняття…
Пенсійні виплати в Україні призначаються людям похилого віку, які досягли конкретного віку та страхового стажу.…