Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
На Харківщині росіяни захопили селище Дворічна Куп'янського району та просунулися далі на правому березі річки…
На Сонці утворилася гігантська корональна діра, з якої викинувся потужний потік високошвидкісного сонячного вітру, що…
У п'ятницю, 13 червня, Землю накриє магнітна буря середньої інтенсивності. За даними сервісу Meteoagent , рівень геомагнітної…
Apple готує нову функцію для iOS 26, яка дозволить користувачам iPhone отримувати оновлення прогнозу погоди…
У соцмережах розгорілася активна дискусія навколо нового підручника української мови для 8 класу, випущеного 2025…
Ізраїльські удари по Ірану рано вранці в п'ятницю спрямовані проти ядерної програми країни та її ракет далекого…