Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
Через торговельні війни президента США Дональда Трампа та пов’язаної з ними турбулентністю на валютних ринках,…
У травні 2025 року імпорт російської нафти до Індії досяг рекордних 2,196 мільйона барелів на день, із яких…
До 5 червня 2025 року всі військовозобов’язані, які мають статус "обмежено придатний", зобов’язані повторно пройти…
Сейсмологи з Геологічної служби США (USGS) попереджають: можливість потужного землетрусу в Каліфорнії – так званого Big One…
Тарифи на електроенергію в Україні на червень 2025 року: хто заплатить більше та чому. Тариф…
Уряд Німеччини має намір надати українській військовій промисловості мільйони євро для самостійної розробки та масового…