• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • “Приват24” зупинить платежі в ніч проти 13 липня
    • США передумали передавати Україні ракети APKWS для боротьби з “шахедами”
    • Макрон розкритикував запровадження Трампом 30% мит на товари з ЄС
    • Росія заявила про підтримку ядерної програми КНДР
    • На Дніпропетровщині викрили сучасне рабство: 16 людей утримували в нелюдських умовах
    • Німеччина вироблятиме ракети до Patriot без участі США
    • У США звільнили 20 посадовців, причетних до розслідувань проти Трампа
    • Названо найкращі авто для родини у 2025 році: у рейтингу немає Jeep
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Тірамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

    Ольга СтепановаОльга Степанова14 Серпня 2024, 15:041 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.

    Тірамісу з персиком

    Інгредієнти:

    • сублімовані персики — 20 г;
    • печиво савоярді — 28 шт;
    • молоко — 150 мл;
    • цукор — 2 ст. л;
    • маскарпоне — 500 г;
    • вершки 33% — 400 мл;
    • цукрова пудра — 140 г;
    • персики свіжі — 1-2 шт.

    Спосіб приготування:

    У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

    Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

    Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    десерт рецепт тірамісу

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    12 Липня

    “Приват24” зупинить платежі в ніч проти 13 липня

    23:55

    США передумали передавати Україні ракети APKWS для боротьби з “шахедами”

    23:48

    Макрон розкритикував запровадження Трампом 30% мит на товари з ЄС

    23:37

    Росія заявила про підтримку ядерної програми КНДР

    23:34

    На Дніпропетровщині викрили сучасне рабство: 16 людей утримували в нелюдських умовах

    23:30

    Німеччина вироблятиме ракети до Patriot без участі США

    23:26

    У США звільнили 20 посадовців, причетних до розслідувань проти Трампа

    23:20

    Названо найкращі авто для родини у 2025 році: у рейтингу немає Jeep

    22:51

    Жінок в Україні теж штрафуватимуть за неявку до ТЦК

    22:49

    Вчені допускають, що вода на Марсі може знову з’явитися

    22:45
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.