Смачний і ніжний десерт тірамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м’яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день” розповіла і показала, як приготувати тірамісу з персиком.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.
Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.
Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.
Експерти автомобільної індустрії назвали найкращі новинки 2025 року. Ці автомобілі з досить великого списку дійсно найкращі…
Компанія Дональда Трампа завершує роботу над пакетом жорстких указів з питань імміграції. Очікується, що їх…
Заступник начальника РТЦК та СП Лариса Козак нещодавно на прес-конференції наголосила на важливості виконання повістки…
Яйця – це найпоширеніший продукт для приготування сніданку. Додавши лише декілька інших інгредієнтів, або приготувавши яйця…
Сімейні медсестри надаватимуть комплексну медико-соціальну допомогу сімʼям з дітьми до чотирьох років безпосередньо в них…
Для певної категорії мандрівників найцікавіші подорожі – ті, що до небезпечних країн, на кшталт Афганістану. На…