• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Стало відомо, чому РФ “кинула” Іран
    • Стали відомі нові деталі спецоперації “Павутина”
    • Паркан між будинками: яку висоту дозволяє закон — секретна норма розкрита
    • Нова Зеландія оголосила про новий пакет допомоги Україні
    • Урожай без хімії: як підживити рослини натуральними засобами і не витратити зайвого
    • Після іранської атаки: Трамп назвав ракетний удар «дуже слабким»
    • Чи безпечно пити каву без кофеїну: думки експертів різняться
    • Україну накриє екстремальна спека
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.
    смачні рецепти

    Читайте також

    Салат із молодої картоплі став хітом літа серед українців

    Як приготувати малосольні огірки на мінеральній воді за 2 дні

    Рецепт олів’є по-новому: чим замінити ковбасу для кращого смаку

    HRWS
    Останні новини
    Сьогодні

    Стало відомо, чому РФ “кинула” Іран

    10:15

    Стали відомі нові деталі спецоперації “Павутина”

    10:05

    Паркан між будинками: яку висоту дозволяє закон — секретна норма розкрита

    10:00

    Нова Зеландія оголосила про новий пакет допомоги Україні

    09:48

    Урожай без хімії: як підживити рослини натуральними засобами і не витратити зайвого

    09:37

    Після іранської атаки: Трамп назвав ракетний удар «дуже слабким»

    09:25

    Чи безпечно пити каву без кофеїну: думки експертів різняться

    09:12

    Україну накриє екстремальна спека

    09:00

    Долари — під виглядом справжніх: як відрізнити підробку ще на касі

    08:47

    Паливна катастрофа: бензин в Україні може стати занадто дорогим

    08:33
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.