• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • На Банковій розглядають зміну керівників СБУ та ГУР
    • Греблі зміщують полюси Землі: вчені зафіксували глобальний вплив на вісь планети
    • Магнітна буря 11 липня буде слабкою: прогноз сонячної активності
    • Студенти можуть повернути частину коштів за навчання: як це зробити
    • Кабмін пропонує мінімальну зарплату, яка не покриває навіть базових витрат
    • Трамп уперше передасть зброю Україні за президентськими повноваженнями — Reuters
    • Ізраїль вважає, що Іран зберіг запаси збагаченого урану — NYT
    • Канцлер Німеччини заявив, що Росія має компенсувати Україні €500 млрд збитків
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Яскраво та незвичайно: рецепт смачного салату з гарбуза

    Ольга СтепановаОльга Степанова11 Січня 2024, 13:341 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Для такої незвичайної страви за рецептом OBOZ.UA гарбуз не треба ні варити, ні запікати, і це суттєво заощадить час. Змішавши яскравий гарбуз, моркву та яблука, ви отримаєте смачний вітамінний салат. Така незвичайна, яскрава та апетитна страва сподобається і дорослим, і дітям.

    Як приготувати салат з гарбузом?

    Інгредієнти:

    • гарбуз — 200 г;
    • морква — 2 шт.;
    • яблука — 3 шт.;
    • волоські горіхи — жменя;
    • родзинки — жменя;
    • оливкова олія, мед — до свого смаку.

    Спосіб приготування:

    1. Гарбуз і моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці, відправляємо в глибоку тарілку.
    2. Миємо яблука, видаляємо серцевину, м’якуш нарізаємо соломкою і додаємо до гарбуза та моркви.
    3. Родзинки миємо, заливаємо окропом. Через деякий час зливаємо рідину, родзинки додаємо до підготовлених інгредієнтів.
    4. Волоські горіхи подрібнюємо ножем, відправляємо в глибоку тарілку.
    5. До салату додаємо мед, оливкову олію і все ретельно перемішуємо. За бажанням прикрашаємо його кунжутом і подаємо до столу.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    смачні рецепти

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    На Банковій розглядають зміну керівників СБУ та ГУР

    09:27

    Греблі зміщують полюси Землі: вчені зафіксували глобальний вплив на вісь планети

    09:24

    Магнітна буря 11 липня буде слабкою: прогноз сонячної активності

    09:22

    Студенти можуть повернути частину коштів за навчання: як це зробити

    09:21

    Кабмін пропонує мінімальну зарплату, яка не покриває навіть базових витрат

    09:18

    Трамп уперше передасть зброю Україні за президентськими повноваженнями — Reuters

    09:05

    Ізраїль вважає, що Іран зберіг запаси збагаченого урану — NYT

    09:01

    Канцлер Німеччини заявив, що Росія має компенсувати Україні €500 млрд збитків

    08:59

    Трамп запровадив 35% мито для Канади та пригрозив податками іншим країнам

    08:56
    10 Липня

    «Шахтар» розгромив «Ільвес» у кваліфікації Ліги Європи з рахунком 6:0

    23:17
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.