Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
На одному з пляжів Англії, в заповіднику Rye Harbour, розгорнулася сцена, ніби взята з фантастичного…
Якщо ви досі вважали, що зміна клімату — це щось на кшталт трохи теплого літа…
Метт Гетц, конгресмен із Флориди та вірний соратник Дональда Трампа, раптом вирішив, що стілець генерального…
У п'ятницю, 22 листопада, в Україні продовжить вирувати негода. Штормове попередження оголошене на всій території…
У Великій Британії зазначили, де готові воювати з Росією “сьогодні ввечері”. Про це заявив заступник…
Зморшки — це природний результат старіння, який надає візуального підтвердження вашому віку. Однак, ви все…