Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
Генеральний директор і президент Інституту досліджень старіння імені Бака, доктор Ерік Вердін стверджує, що йому…
Чоловіки, які порушують правила мобілізаційного обліку, ризикують втратити не лише кошти, а й нерухомість. Про…
В українському парламенті розглядається черговий законопроект про підвищення штрафів для водіїв. За деякі порушення, вчиненні…
Голова Національного банку України Андрій Пишний повідомив, що країна розглядає можливість відмови від використання долара…
Кабмін вирішив зробити систему військового обліку більш прозорою та цифровою. Тепер, якщо повістку вручили особисто на папері,…
Вартість навчання на контрактній формі в закладах вищої освіти в Україні злетить. Таку заяву зробив в інтервʼю ZN.UA заступник…