Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
Різні дослідження демонстрували безліч небезпечних нічних звичок - наприклад, келих вина перед сном, як заявляють учені, шкідливий…
Стародавній крокодил Гавіал відомий своєю довгою, худорлявою мордою, яка виглядає так, ніби його прищемили дверима. У дорослого…
У Великій Британії на місці колишньої школи в приморському містечку Ллантвіт-Мейджор на півдні Уельсу побудували тимчасові модульні будинки…
Жінка розглядає можливість розлучення з чоловіком через, здавалося б, "просту" звичку, з якою вона більше…
Лікарі військово-лікарських комісій (ВЛК) отримали вказівки визнавати всіх чоловіків придатними до військової служби. А непридатних називають "окремою…
Міністерство соціальної політики України розробило комплекс заходів для підтримки громадян у майбутній зимовий період. Ці…