Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.
Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.
Спосіб приготування:
2. Перемішати з морквою і маринадом.
Українська модель Світлана Дворнікова, яка працює на платформі OnlyFans, звернулася до президента Володимира Зеленського з…
Народна депутатка Марʼяна Безугла вважає, що нині ключові функції прем’єр-міністра та голови Верховної Ради де-факто…
Продюсер і виконавець Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, заявив, що залишав Україну в умовах…
Право на відстрочку від мобілізації більше не буде гарантією для всіх студентів. У Верховній Раді…
У європейських політичних колах зростає переконання, що Кремль не збирається припиняти агресію. За оцінками західних…
Нафтовий танкер Vilamoura, який транспортував близько мільйона барелів нафти, зазнав вибуху біля узбережжя Лівії. Судно…