• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українцям розповіли, кому можуть заблокувати рахунки: виїзд за кордон не врятує
    • Зливали за $100 секретну інформацію: податківців викрили на продажі даних у РФ
    • Обвал цін на сезонні продукти: ягодами можна буде запастися, але дуже швидко
    • Скільки коштує навчання у вишах Польщі: найдорожчі та найдешевші спеціальності
    • Готові до війни будь-якої секунди: у Китаї пригрозили сусідній країні
    • Хто має право вручати повістку і чи можна від неї відмовитися: детальне пояснення
    • Прогноз щодо долара збувається: що зробили з курсом у банках України
    • Пєсков розповів, про що саме буде меморандум між Україною та РФ
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Як приготувати ідеальну яєчню всього за 4 хвилини: метод Гордона Рамзі

    Ольга СтепановаОльга Степанова09 Серпня 2024, 11:501 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете отримати дійсно ідеальну яєчню, слід забути про всі знання, що були відомі вам раніше. Не потрібно солити яйця перед приготуванням, або збивати білки окремо від жовтків.

    Зірковий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів Mirror як приготувати ідеальну яєчню. За його словами, на це знадобиться лишень 4 хвилини. Він також дав декілька корисних порад, як готувати цю страву так, щоб вона не вийшла гумовою.

    Для того, щоб структура яєчні була ідеальною, шеф-кухар радить не готувати її не великому вогні. Більше того, він стверджує, що сковорідку треба зняти з плити на 20 секунд, щойно білок почне густіти. І потім ще раз повернути на нагрів на 90 секунд.

    А ще, яйця не слід солити заздалегідь. Ця страва вимагає солі лишень після закінчення свого приготування. Крім цього, щоб не пересмажити яйця, після закінчення їх приготування слід додати щось прохолодне на пательню. Це може бути ложка вершків, або шматок вершкового масла. Також із цим завданням добре впорається звичайна сметана.

    Подавати яєчню можна як окрему страву, із овочами, або крекерами. А можна зробити її інгредієнтом якоїсь великої страви, наприклад сендвіча. В будь-якому випадку, правильно приготовлена яєчня буде суттєво відрізнятись за смаком від тої, яку ви звикли їсти зазвичай.

    гордон рамзі рецепт яєчня

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Українцям розповіли, кому можуть заблокувати рахунки: виїзд за кордон не врятує

    16:55

    Зливали за $100 секретну інформацію: податківців викрили на продажі даних у РФ

    16:46

    Обвал цін на сезонні продукти: ягодами можна буде запастися, але дуже швидко

    16:38

    Скільки коштує навчання у вишах Польщі: найдорожчі та найдешевші спеціальності

    16:31

    Готові до війни будь-якої секунди: у Китаї пригрозили сусідній країні

    16:22

    Хто має право вручати повістку і чи можна від неї відмовитися: детальне пояснення

    16:05

    Прогноз щодо долара збувається: що зробили з курсом у банках України

    15:56

    Пєсков розповів, про що саме буде меморандум між Україною та РФ

    15:47

    Ціна не на шкоду якості: названо найкращі міста Європи для бюджетного відпочинку цього літа

    15:39

    Плату за газ частині українців не зарахують: заява Газмереж

    15:32
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.