• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Стрілянина просто неба: у Києві чоловік загинув у власному авто — злочинця шукають
    • GPT назвав умови миру: чи завершиться війна до 2026 року
    • Що робити, якщо тиск підвищився або знизився: прості поради для кожного
    • Хто тепер може залишити країну — нові правила перетину кордону під мобілізацією
    • Україна збільшила на 900% місячне виробництво дронів
    • Apple готує надтонкий iPhone 17 Air
    • Axios: Ізраїль готується відновити війну з Іраном
    • Школярі масово виїжджають за кордон: омбудсменка про масштаби кризи
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Ідеальна начинка: рецепт пиріжків із молодою капустою

    Ідеальна начинка: рецепт пиріжків із молодою капустою

    Ольга СтепановаОльга Степанова03 Серпня 2024, 19:042 хвилини на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Це дуже простий рецепт пиріжків. Особливо зараз, коли спека спала, вже можна користуватися духовкою і витратити трохи більше часу на кухні. У цьому рецепті використовується готове дріжджове тісто, тож вам потрібно буде приділити час тільки начинці. Але ви завжди можете скористатися одним із наших рецептів і зробити тісто самостійно. Розповідаємо, як приготувати ці смачні пиріжки.

    Пиріжки з молодою капустою

    Інгредієнти:

    • здобне дріжджове тісто — 400 г;
    • капуста білокачанна 600 г;
    • вершки 33% 150 мл;
    • 4 яйця;
    • сіль за смаком;
    • два яєчних жовтки.

    Заздалегідь повністю розморозьте тісто. Розігрійте духовку до 180 °С. Розділіть тісто на 12-14 рівних частин. Скачайте кожну в кульку.

    Тонко наріжте капусту на невеликі шматочки. Нагрійте в сотейнику вершки, додайте капусту, посоліть, перемішайте і тушкуйте на мінімальному вогні під кришкою 10 хв, потім відкрийте кришку і випаруйте рідину.

    Яйця зваріть круто. Остудіть під холодною водою, очистіть і дрібно наріжте. Додайте в капусту, поперчіть, ще посоліть за потреби, перемішайте й остудіть начинку.

    Застеліть деко папером для випікання. Розкачайте кожну кульку тіста в корж, у центр викладіть ложку начинки. Гарненько защипніть краї. Викладіть пиріжки швом донизу на деко і дайте їм постояти в теплому місці 20 хв.

    Змастіть пиріжки сумішшю жовтків із вершками та випікайте приблизно 25 хв. Подавайте остиглими.

    У таку начинку можна додати гриби, солодкий перець, морквину, м’ясо, сир або шинку.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    молода капуста пиріжки рецепт

    Коментування закрито

    Читайте також

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Готується швидко, з’їдається ще швидше: топ-7 сніданків для дітей у спеку

    Останні новини
    Сьогодні

    Стрілянина просто неба: у Києві чоловік загинув у власному авто — злочинця шукають

    11:00

    GPT назвав умови миру: чи завершиться війна до 2026 року

    10:51

    Що робити, якщо тиск підвищився або знизився: прості поради для кожного

    10:39

    Хто тепер може залишити країну — нові правила перетину кордону під мобілізацією

    10:26

    Україна збільшила на 900% місячне виробництво дронів

    10:13

    Apple готує надтонкий iPhone 17 Air

    10:00

    Axios: Ізраїль готується відновити війну з Іраном

    09:50

    Школярі масово виїжджають за кордон: омбудсменка про масштаби кризи

    09:40

    Окупанти намагаються змінити тактику бою на фронті – ISW

    09:25

    Садівництво: як доглядати город улітку, щоб не втратити врожай

    09:12
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.