Молоду картоплю найчастіше відварюють. Але її також можна дуже смачно посмажити просто на сковорідці. Додайте багато часнику, кропу, а також спеції. Результат вас приємно здивує.
Ідея приготування смачної молодої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки Віталіни Науменко (recipes.naumenko) в Instagram. Така страва підійде навіть для святкового столу.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю почистити або просто добре помити.
2. Добре посолити.
3. Після приготування злити воду.
4. На сковорідці розігріти олію.
5. Перекласти картоплю та обсмажити до золотистого кольору.
6. Додати часник, спеції та зелень.
7. Готувати ще 3 хвилини.
8. Подавати з улюбленим соусом.
Австралійські геологи виявили хімічну ознаку, яка може вказувати на наявність багатих підземних покладів золота. Це…
Китай підписав контракти на закупівлю 500–700 тисяч тонн українського фуражного ячменю. Такий обсяг становить майже…
Українські Сили спеціальних операцій у координації з іншими підрозділами оборони 5 липня завдали масованого удару…
Президент США Дональд Трамп заявив, що удари американських сил остаточно припинили розвиток ядерної програми Ірану.…
Росія на тлі зростаючих втрат та дефіциту ресурсів активізувала спроби залучити іноземні держави до своєї…
16 липня у Нью-Йорку на аукціоні Sotheby's продадуть унікальний космічний об'єкт — найбільший з відомих…