• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Пенсіонерів примусово залишать без грошей: “Ощадбанк” поверне пенсії до ПФУ
    • Шахрайство на пів мільярда: митники викрили схеми з гуманітарною допомогою
    • В Міноборони РФ показали, як знищили відразу 2 ЗРК Patriot
    • Жителям сіл виплатять хороші гроші: як отримати фінансову допомогу
    • Марко Рубіо попередив Україну: що США збираються перевірити
    • Спалах гепатиту А: «Київводоканал» виправдовується щодо брудної води
    • Науковці назвали продукти, які рятують від гіпертонії
    • Єрмак озвучив перші пункти на шляху до миру
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Усього 88 калорій: рецепт корисного та смачного сніданку

    Усього 88 калорій: рецепт корисного та смачного сніданку

    Ольга СтепановаОльга Степанова02 Квітня 2024, 08:231 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Корисний, смачний і швидкий сніданок, який абсолютно не загрожує фігурі зайвими грамами на талії, — що може бути краще для початку дня? Своїм рецептом страви для тих, хто худне, поділилася кулінарна блогерка Крістін Азізян. Енергетична цінність такого сніданку — всього 88 кілокалорій.

    Смачний і швидкий сніданок

    Інгредієнти:

    • шпинат — 200-300 г;
    • яйця — 4-5 шт;
    • відварна цвітна капуста — 300 г;
    • сир фелата (бринза, сирний сир або сіртакі, за бажанням);
    • помідори чері;
    • оливкова олія;
    • суміш перців і сіль за бажанням.

    Спосіб приготування:

    Суцвіття капусти відварити в підсоленій воді приблизно 5-6 хвилин.

    У форму покласти пергаментний папір, на нього викласти шпинат. Зверху розбити яйця, розподіливши їх рівномірно по формі. Зверху покласти суцвіття цвітної капусти, помідори чері, можна цілими, не розрізаючи, зверху посипати подрібненим сиром і полити оливковою олією.

    Відправити форму на 15-20 хвилин у духовку, розігріту до 190-200 градусів. Перед тим, як ставити страву готуватися, можна злегка перемішати її вміст.

    їжа кулінар рецепт сніданок страва

    Читайте також

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Ресторатор з Неаполя назвав страви італійської кухні, які в Україні дуже переоцінені

    Останні новини
    Сьогодні

    Пенсіонерів примусово залишать без грошей: “Ощадбанк” поверне пенсії до ПФУ

    13:38

    Шахрайство на пів мільярда: митники викрили схеми з гуманітарною допомогою

    13:31

    В Міноборони РФ показали, як знищили відразу 2 ЗРК Patriot

    13:22

    Жителям сіл виплатять хороші гроші: як отримати фінансову допомогу

    13:13

    Марко Рубіо попередив Україну: що США збираються перевірити

    13:10

    Спалах гепатиту А: «Київводоканал» виправдовується щодо брудної води

    13:00

    Науковці назвали продукти, які рятують від гіпертонії

    12:55

    Єрмак озвучив перші пункти на шляху до миру

    12:50

    Назвали 9 приладів, які треба вимикати з розетки після користування

    12:38

    Готуйтеся до темряви: чому влітку можливі перебої з електроенергією

    12:25
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.