• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Українцям пояснили, який штраф загрожує за відсутність прописки у 2025 році
    • Нетаньяху: Іранський режим не знає, що на нього чекає
    • Трамп назвав удари Ізраїлю по Ірану «чудовими для ринку»
    • Іран атакував Ізраїль сотнями ракет: влучання у Міноборони та ППО
    • З 1 липня українці зможуть отримати по 4500 грн допомоги
    • В Ірані стався витік радіації на ядерному об’єкті після атаки Ізраїлю
    • Мотоциклістам та тюнінгованим авто готують серйозні покарання
    • Київ і Одеса опинилися в зоні ризику відключень світла влітку
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина01 Травня 2024, 10:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Великдень наближається, і з ним приходить час для традиційного випікання паски - особливого святкового десерту

    Досвідчені господині знають кілька секретів, які допомагають зробити паску смачною і неперевершеною, пише Експерт.

    Ось що варто знати:

    1. Вибір і підготовка інгредієнтів: Перш за все, вибирайте якісні продукти: свіже молоко, яйця, вершкове масло, цукор, ваніль і цитрусова цедра. Для тіста використовуйте високоякісну муку.

    2. Попередня підготовка тіста: Замісіть м’яке тісто за класичним рецептом, додавши розтоплене вершкове масло та ретельно його вимішавши. Важливо дати тісту підійти на теплому місці до подвійного об’єму.

    3. Додавання інгредієнтів: Додавання цукру, яєць, розтопленого вершкового масла, ванілі і цитрусової цедри робить паску ароматною та смачною. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб утворилася однорідна маса.

    4. Формування паски: Паску формуйте високою круглою формою з отвором посередині. Покладіть паску на підсипану мукою або покриту папером для печі форму.

    5. Підведення до готовності: Перед пекти паску, зробіть на ній хрестовидний зріз, а потім помістіть у попередньо розігріту духовку. Пекти приблизно 40-50 хвилин до золотистого кольору.

    6. Охолодження і обсмаження: Паску вийміть з духовки і залиште охолоджуватися. Потім змастіть її вершковим маслом і обсипте цукром.

    З дотриманням цих порад ви зможете злити традицію з смаком у вашій власній пасці на Великдень. Насолоджуйтесь смачними святами!

    Великодень паска

    Читайте також

    Як приготувати молоду картоплю, щоб усі просили добавку: простий, але бездоганний рецепт

    Легке овочеве рагу з куркою: смачно, корисно і швидко за 30 хвилин

    Геніальний спосіб зробити курячі шашлички на грилі в 10 разів смачнішими

    Останні новини
    13 Червня

    Українцям пояснили, який штраф загрожує за відсутність прописки у 2025 році

    23:21

    Нетаньяху: Іранський режим не знає, що на нього чекає

    23:16

    Трамп назвав удари Ізраїлю по Ірану «чудовими для ринку»

    23:10

    Іран атакував Ізраїль сотнями ракет: влучання у Міноборони та ППО

    22:58

    З 1 липня українці зможуть отримати по 4500 грн допомоги

    22:54

    В Ірані стався витік радіації на ядерному об’єкті після атаки Ізраїлю

    22:49

    Мотоциклістам та тюнінгованим авто готують серйозні покарання

    22:43

    Київ і Одеса опинилися в зоні ризику відключень світла влітку

    22:38

    Податкова отримала нові інструменти контролю переказів з картки на картку

    19:51

    Знайдено гігантське родовище золота, срібла і міді в Південній Америці

    19:47
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.