• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Історичні уроки для Трампа: чого не можна забувати перед переговорами з Путіним
    • Трамп підняв ставки перед самітом із Путіним: що загрожує РФ
    • Bitcoin встановив новий історичний рекорд
    • На Камчатці прокинувся черговий вулкан: третій за місяць
    • Путін обрав нетрадиційний маршрут польоту на Аляску для переговорів із Трампом: чого боїться
    • Туристам в Іспанії загрожують штрафи до 2 тисяч євро за поширену звичку
    • Найдешевші автомобілі подорожчали: скільки тепер платять за вживані машини
    • Магнітні бурі 14 серпня: чого чекати від Сонця в середині тижня
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина01 Травня 2024, 10:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Великдень наближається, і з ним приходить час для традиційного випікання паски - особливого святкового десерту

    Досвідчені господині знають кілька секретів, які допомагають зробити паску смачною і неперевершеною, пише Експерт.

    Ось що варто знати:

    1. Вибір і підготовка інгредієнтів: Перш за все, вибирайте якісні продукти: свіже молоко, яйця, вершкове масло, цукор, ваніль і цитрусова цедра. Для тіста використовуйте високоякісну муку.

    2. Попередня підготовка тіста: Замісіть м’яке тісто за класичним рецептом, додавши розтоплене вершкове масло та ретельно його вимішавши. Важливо дати тісту підійти на теплому місці до подвійного об’єму.

    3. Додавання інгредієнтів: Додавання цукру, яєць, розтопленого вершкового масла, ванілі і цитрусової цедри робить паску ароматною та смачною. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб утворилася однорідна маса.

    4. Формування паски: Паску формуйте високою круглою формою з отвором посередині. Покладіть паску на підсипану мукою або покриту папером для печі форму.

    5. Підведення до готовності: Перед пекти паску, зробіть на ній хрестовидний зріз, а потім помістіть у попередньо розігріту духовку. Пекти приблизно 40-50 хвилин до золотистого кольору.

    6. Охолодження і обсмаження: Паску вийміть з духовки і залиште охолоджуватися. Потім змастіть її вершковим маслом і обсипте цукром.

    З дотриманням цих порад ви зможете злити традицію з смаком у вашій власній пасці на Великдень. Насолоджуйтесь смачними святами!

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    Великодень паска

    Читайте також

    Повторити може кожен: який улюблений сніданок у принцеси Уельської Кейт

    Мариновані огірки “по-фінськи” на зиму: оригінальна закуска без додаткової стерилізації 

    Найсмачніша домашня піца, яка вийде у всіх: ділимось простим рецептом

    Останні новини
    Сьогодні

    Історичні уроки для Трампа: чого не можна забувати перед переговорами з Путіним

    18:35

    Трамп підняв ставки перед самітом із Путіним: що загрожує РФ

    18:13

    Bitcoin встановив новий історичний рекорд

    09:15

    На Камчатці прокинувся черговий вулкан: третій за місяць

    09:13

    Путін обрав нетрадиційний маршрут польоту на Аляску для переговорів із Трампом: чого боїться

    09:12

    Туристам в Іспанії загрожують штрафи до 2 тисяч євро за поширену звичку

    08:56

    Найдешевші автомобілі подорожчали: скільки тепер платять за вживані машини

    08:55

    Магнітні бурі 14 серпня: чого чекати від Сонця в середині тижня

    08:54

    Аляска-2025: The Economist оцінив, чого чекати Україні від переговорів Трампа і Путіна

    08:52

    Польща збирається скасувати виплати для дітей українських біженців

    08:48
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.