• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • Названо курортне місто в Італії, яке зберігали в таємниці від іноземців багато років
    • Українка назвала країну, в яку не варто переїжджати з дітьми
    • Краще не купувати: що таке крабові палички насправді і як нас дурять виробники
    • Мандрівник, який відвідав усі країни світу, назвав найкращу
    • Втрата бронювання від мобілізації у червні: за ким прийде ТЦК
    • Витік даних про секретні ядерні бази РФ: експерт відповів, чи загрожує це росіянам
    • У Дніпрі та області в червні масово відключатимуть газ: адреси
    • РФ готується почати літню кампанію: названо основні цілі загарбників
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Як правильно випікати паску: секрети досвідчених господинь

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина01 Травня 2024, 10:321 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Великдень наближається, і з ним приходить час для традиційного випікання паски - особливого святкового десерту

    Досвідчені господині знають кілька секретів, які допомагають зробити паску смачною і неперевершеною, пише Експерт.

    Ось що варто знати:

    1. Вибір і підготовка інгредієнтів: Перш за все, вибирайте якісні продукти: свіже молоко, яйця, вершкове масло, цукор, ваніль і цитрусова цедра. Для тіста використовуйте високоякісну муку.

    2. Попередня підготовка тіста: Замісіть м’яке тісто за класичним рецептом, додавши розтоплене вершкове масло та ретельно його вимішавши. Важливо дати тісту підійти на теплому місці до подвійного об’єму.

    3. Додавання інгредієнтів: Додавання цукру, яєць, розтопленого вершкового масла, ванілі і цитрусової цедри робить паску ароматною та смачною. Ретельно вимішайте всі інгредієнти, щоб утворилася однорідна маса.

    4. Формування паски: Паску формуйте високою круглою формою з отвором посередині. Покладіть паску на підсипану мукою або покриту папером для печі форму.

    5. Підведення до готовності: Перед пекти паску, зробіть на ній хрестовидний зріз, а потім помістіть у попередньо розігріту духовку. Пекти приблизно 40-50 хвилин до золотистого кольору.

    6. Охолодження і обсмаження: Паску вийміть з духовки і залиште охолоджуватися. Потім змастіть її вершковим маслом і обсипте цукром.

    З дотриманням цих порад ви зможете злити традицію з смаком у вашій власній пасці на Великдень. Насолоджуйтесь смачними святами!

    Великодень паска

    Читайте також

    Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

    Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

    Легендарний торт “Карпати” з 80-х: як приготувати популярний радянський десерт

    Останні новини
    Сьогодні

    Названо курортне місто в Італії, яке зберігали в таємниці від іноземців багато років

    16:42

    Українка назвала країну, в яку не варто переїжджати з дітьми

    16:17

    Краще не купувати: що таке крабові палички насправді і як нас дурять виробники

    16:07

    Мандрівник, який відвідав усі країни світу, назвав найкращу

    15:55

    Втрата бронювання від мобілізації у червні: за ким прийде ТЦК

    15:43

    Витік даних про секретні ядерні бази РФ: експерт відповів, чи загрожує це росіянам

    15:30

    У Дніпрі та області в червні масово відключатимуть газ: адреси

    15:18

    РФ готується почати літню кампанію: названо основні цілі загарбників

    15:00

    Тарифи Трампа: Сінгапур стає новою “золотою гаванню” для мільярдерів

    14:48

    Небезпечна кібератака: шахраї маскуються під ДПС і крадуть дані українців

    14:41
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.