Categories: Погода

Завтра в Україні можливий мокрий сніг, – синоптик Діденко

4 квітня в Україні буде найхолодніший день з найближчої перспективи. Можливий навіть мокрий сніг. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

“У північних та західних областях України навіть вдень температура повітря не перевищуватиме +6…+11 градусів”, – каже вона.

У центральній частині України, за словами синоптика, погода буде строкатою. Так, на Вінниччині та Полтавщині очікується +8…+12 градусів. На Черкащині та в Кропивницькому з районами +12…+17 градусів, а на Дніпропетровщині повітря прогріється до +19 градусів.

У харківській області буде +10…+14, на донеччині – до +18, а на Луганщині – до +20. У південній частині, за прогнозом Наталки Діденко, очікується +15…+20 градусів.

“Опади найбільш ймовірні на півночі, заході та на північному сході України – дощ, місцями можливий мокрий сніг”, – попереджає синоптик. На решті території України, за її даними, буде без опадів.

Вітер 4 квітня в Україні буде помірним, тільки на північному сході можливі пориви до 15-20 м/с. “Пилові масиви з Сахари залишають нашу територію”, – каже експерт з погоди.

Погода у Києві – прогноз синоптика

“У Києві 4-го квітня очікується найхолодніший день”, – каже Наталка Діденко. Температура, за її даними, очікується не вище +8…+10 градусів, вранці місцями пройде дощ, а вдень вже буде без істотних опадів.

“Надалі температура повітря підвищуватиметься. Але завтра одягніться тепліше”, – акцентувала синоптик.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

42 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

43 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

45 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

55 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

57 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

59 хв. ago