У Бельгії двоє священників влаштували гей-оргію із наркотиками: один загинув, а другого – арештували

У Бельгії британський священнослужитель помер після ночі сексу та наркотиків зі своїм бельгійським “колегою”. Останнього вже заарештувала і допитує поліція.

Про це пише Cbs News.

69-річний святий отець із 60-річним товаришем “відривалися” просто в парафіяльному будинку: нюхали поперси, закидалися екстазі та вдавалися до содомії.

У якийсь момент англійському гостеві погано – трохи після півночі бельгійський священик викликав швидку допомогу, яка не змогла реанімувати його супутника.

“Схоже, що двоє чоловіків разом вживали екстазі та попперс і вступали в статеві стосунки. Також було знайдено дві таблетки екстазі”, – повідомили в прокуратурі.

60-річного священика допитав слідчий суддя та помістив під варту. Його звинувачують у торгівлі наркотиками, що призвело до смерті.

Папа Римський Франциск був у Бельгії в суботу та зустрівся з 17 постраждалими від сексуального насильства духовенства. Під час зустрічі він  сказав, що церква “запропонує всю можливу допомогу”, щоб допомогти жертвам.

Як нагадує Рolitico, від 2012 року в Бельгії було зареєстровано понад 700 випадків жорстокого поводження священнослужитів над дітьми. Серед найбільш обурливих епізодів було поблажливе ставлення церкви до єпископа Брюгге Роджера Вангелуве, якому дозволили піти на пенсію в 2010 році після того, як він зізнався в сексуальному насильстві над своїм племінником. Папа Франциск лише на початку цього року позбавив єпископа сану.

Романчук Микола

Recent Posts

Світ готується до хвороби Х: Голубовська розповіла, який вірус обговорюється

Докторка медичних наук і професорка Ольга Голубовська відповіла, чи можуть мавпяча віспа та пташиний грип призвести до…

4 години ago

ТЦК можна ліквідувати хоч завтра: у ЗСУ сказали, що для цього потрібно

Павло Кішкар, підполковник та старший офіцер командування Сухопутних військ України, запропонував радикальні зміни в системі…

4 години ago

Статки Марка Цукерберга перевищили 200 мільярдів доларів. За два роки вони зросли майже в шість разів

Статки засновника Facebook Марка Цукерберга перевищили 200 мільярдів доларів, підрахував Bloomberg. Він став четвертою людиною…

4 години ago

У Києві пролунали вибухи, КМВА повідомляє про роботу ППО

У ніч проти понеділка, 30 вересня, у Києві під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Як повідомили у Київській міській військовій…

5 години ago

Наче десь в Африці: окупований Донецьк накрило стихійне лихо (фото, відео)

Тимчасово окупований Донецьк 29 вересня накрило потужне стихійне лихо. У місті, яке з 2014 року…

5 години ago

ПриватБанк продав 245 заправок, які раніше контролював Коломойський

Приватбанк продав 245 заправок та 33 земельні ділянки, що контролювались Коломойським за майже 696 мільйонів…

6 години ago