Перша весняна дзеркальна дата: як загадати бажання і що не можна робити 3 березня

Дзеркальні дати – це особливі дні, коли збігаються відразу декілька чисел (день, місяць або навіть рік), на думку фахівців, якщо робити правильні дії цього дня, результат у рази перевищить очікування.

Одна з найвідоміших таких дат – це 11.11.2011, а також 22.02.2022. Звичайно є і безліч інших, принцип роботи з якими однаковий.

03.03.24 – перша дзеркальна дата цієї весни. Є думка, що вона є і найсильнішою в сезоні.

Чого ж не можна робити у такий дзеркальний день і навпаки, які дії вітаються?

Дзеркальна дата – це завжди чудовий привід для подяк і позитивних емоцій, які в цей день необхідно активно ретранслювати у Всесвіт. Необхідно дякувати як абсолюту, так і кожному з тих у цьому світі, хто приносить вам добро.

Дуже гарно працюють і прохання пробачити вам щось. Це в принципі універсальна техніка, а в такий день вона спрацює в рази ефективніше, ніж зазвичай.

Базовим для розуміння є те, що в такі дні дуже важливо робити правильні вчинки та перебувати в позитивному емоційному стані. Щирість та чесність – девіз цього дня.

У такі дати категорично заборонено ображатись, сваритися та провокувати інших людей на конфлікт. Плітки та заздрість також сильно не рекомендуються. Весь негатив, зроблений вам у тій чи іншій формі 03.03.2024, повернеться сторицею.

Дзеркальна дата – як правильно загадати бажання

На думку енерготерапевтів, 03.03.2024 ви можете попросити Всесвіт про виконання найзаповітнішого бажання. Ми підібрали для вас чотири варіанти роботи з простором, які добре зарекомендували себе:

  • Потрібен білий аркуш паперу та вогонь. Пишіть бажання на листку, кладіть під подушку в ніч із 2 на 3 березня. Вранці спалить;
  • Знадобиться свічка. У день такого дзеркального коридору зберіть увагу на своєму бажанні та дивіться на вогонь запаленої свічки рівно стільки, скільки можете;
  • Необхідно дзеркало: сідаємо навпроти нього, дивимося на власне відображення (краще сфокусуватися на очах), після чого методично повторюйте задумане ;
  • Проговорення або афірмація: необхідно залишитися наодинці, заплющити очі та кілька разів вголос озвучити своє бажання.
Ольга Степанова

Recent Posts

Пенсія у 63 роки: що потрібно знати про терміни звернення за виплатами

Пенсійний фонд України відповів на питання, що часто ставиться, про призначення пенсії за віком. Про…

2 хв. ago

Режим сну Меган Маркл і Кейт Міддлтон: які звички приховують королівські сім’ї

Створення оптимального режиму сну має вирішальне значення для забезпечення повноцінного відпочинку. У сучасному світі технологій…

14 хв. ago

Повістки поштою: куди надсилатимуть людям без держреєстрації

Навіть якщо військовозобов’язаний громадянин не має державної реєстрації, це не звільняє його від процесу загальної мобілізації в…

21 хв. ago

На пенсію із повними кишенями грошей: українці можуть отримати одразу 10 окладів

Скористатися можливістю та отримати одразу 10 окладів перед виходом на пенсію можуть працівники державних та…

23 хв. ago

25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито

Актриса "кіно для дорослих", 25-річна блондинка Бонні Блу з Великобританії з початку 2024 року набула…

35 хв. ago

Король Чарльз змінює харчові звички: в обідньому меню з’явилося авокадо

Король Великої Британії Чарльз III, відомий своїм щільним графіком і звичкою пропускати обід, почав вносити…

35 хв. ago