Новини зоров'я

ПАТ «Черкасиобленерго» застрахувало співробітників на випадок коронавірусу та ГРВІ.

ПАТ «Черкасиобленерго» забезпечило співробітників медичними полісами на випадок коронавірусу та ГРВІ.

Про це повідомиляють Економічні новини з посиланням на пресслужбу Товариства.

Зважаючи на високу динаміку зростання кількості хворих на коронавірус та гостру респіраторну вірусну інфекцію, Товариство придбало поліси медичного страхування, обравши в якості партнера  страхову компанію «VARTO».

Працівники ПАТ «Черкасиобленерго» можуть безкоштовно користуватися на вибір однією з двох програм медичного страхування. Одна з них передбачає медичну підтримку у випадку захворювання на COVID та ГРВІ, а друга – не лише захист від COVID та ГРВІ, а й інші медичні послуги.

«В основі усіх наших успіхів та досягнень – кропітка щоденна праця найвідданіших працівників Товариства, – коментує  голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук. – Це найцінніший актив, про який ми дбаємо вище за будь-що, прагнучи не на словах, а на ділі створити комфортні умови для роботи та професійної реалізації вс працівників. В період пандемї, у зв’язку з поширенням COVID-19, ми прийняли рішення  забезпечити персонал медичним страхуванням, тобто надати можливість співробітникам, у разі необхідності, отримати  якісну медичну підтримку».

Страхова компанія та медичний асистанс «Сервіс здоров’я+» спільно з ПАТ «Черкасиобленерго» розробили індивідуальну програму для всіх вакцинованих співробітників.

За словами директора з управління персоналом ПАТ «Черкасиобленерго» Надії Братаніч, на даний момент виявили бажання застрахуватись 77% працівників компанії. З них 33%  мають страховий поліс по програмі «БАЗОВА», інші – 67% обрали програму «Захист від COVID та ГРВІ».

Страхування діє з моменту укладання договору з кожним працівником  і триває протягом року. Так, період дії договору по програмі «Захист від COVID та ГРВІ» розпочався з 7 січня 2022 року. За умовами договору відповідно до цієї програми Товариство сплатило 900 гривень за кожного застрахованого працівника, а страхова сума, яку працівник може використати у разі захворювання, становить 30 тис. гривень.

За програмою «БАЗОВА», то страхова сума складає 100 тис. гривень. В цьому випадку працівник доплачує самостійно лише 75 гривень на місяць.

Страхування діє по всій території України.

ДОСЬЄ

ПАТ «Черкасиобленерго» – публічне акціонерне товариство зі штаб-квартирою в м. Черкаси, яке спеціалізується на розподілі електроенергії споживачам Черкаської області.

ФДМУ управляє 46% акцій, а ще 25% в управлінні ПрАТ «Українська енергозберігаюча сервісна Компанія» («УкрЕСКО»). Загальна кількість співробітників складає 3,7 тис. ПАТ «Черкасиобленерго» обслуговує 631 530 споживачів, в тому числі – 616 177 побутових.  ПАТ «Черкасиобленерго» за результатами 2020 р. збільшило чистий прибуток у порівнянні з 2019 р. на 15% – до 12,5 млн. грн., валовий дохід на 33% – до 1,7 млрд. грн., середню зарплату на 18% – до 14,6 тис. грн.

Читать полностью на https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_society-ukr/full/1602-pat-cherkasioblenergo-zastraxuvalo-spivrobitnikiv-na-vipadok-koronavirusu-ta-grvi

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

22 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

23 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

23 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

23 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

23 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

23 години ago