Авто

В Україні помітили рідкісний автомобіль ручної збірки (ФОТО)

Видання «ТопЖир» опублікувало знімок рідкісного Morgan Aero. Автомобіль не тільки виділяється незвичайним забарвленням, але і примітний тим, що це саме той конфіскований у Давида Жванії неоретрокар.

Про це повідомляє Експерт з посиланням на Mmr.

За словами автора фото, авто приїхало на станцію, яка спеціалізується на позашляховиках (про що говорить і назва – «Всюдихід»), тому дуже здивувався, запримітивши «заховану» далеко ексклюзивну легкову машину. Що цікаво – ще недавно вона була бордового кольору, тепер же, як видно по фото, стала золотисто-зеленою.

Раніше ж, нагадаємо, автомобіль був сріблястого кольору. Також варто відзначити, що у даного Моргана не тільки непроста доля, а й дуже цікава біографія. Крім того, що це авто, як і інші Моргани, зібраний вручну і по 100-річної технології із застосуванням дерев’яного каркаса з ясена, саме для сім’ї українського політика Morgan Aero 8 оснастили автоматичною КПП.

А тепер увага – на заводі в Англії ВПЕРШЕ в історії марки на цю модель встановили АВТОМАТИЧНУ трансмісію. У скільки це обійшлося навіть уявити складно, адже Morgan шанує свої традиції. На підприємстві досі навіть деякі інструменти довоєнного виробництва, а кузовні деталі доводять до ідеалу годинами.

Після арешту майна Жванії Morgan Aero і інші його авто виставили на аукціон, причому стартова ціна виявилася вельми значною – 3,1 млн. Гривень. Проте, покупець знайшовся і трохи пошарпаний автомобіль привели до ладу.

Спорткар оснащений 4,4-літровим V8 виробництва BMW потужністю 333 к.с. Він здатний розігнатися до сотні за 4,8 с і розвинути швидкість близько 260 км/год.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вчені вигадали нове скло для смартфонів: у чому його унікальність

Інженери з компанії Corning, яка виробляє скло Gorilla Glass, іспанського Каталонського інституту досліджень (ICREA) та…

2 години ago

Дилетантам дійсно щастить: найдорожчі в історії скарби, що були знайдені звичайними людьми

Найцінніші скарби в історії часом знаходять не лише досвідчені скарбошукачі, а й звичайні люди, які…

2 години ago

Встигнути до 18 травня: у Києві зловили ціле угруповання медиків, які продавали довідки про непридатність

У столиці правоохоронці викрили злочинне угруповання, до складу якого входили 10 осіб з-поміж медпрацівників. Як…

3 години ago

У Німеччині побили кандидата в Європарламент від партії Шольца

У Дрездені серйозно побили кандидата до Європейського парламенту від Соціал-демократичної партії Німеччини, вихідцем якої є…

3 години ago

Мобілізація в Україні: як тепер ВЛК визначатиме придатність до служби

В Україні офіційно скасували статус "обмежено придатний". Тепер кожен військовозобов’язаний може бути визнаний лише "придатним" або…

3 години ago

Франція не готова до такої війни, як в Україні, – французький генерал

Заяви президента Франції Еммануеля Макрона про готовність відправити війська в Україну, є порожніми балачками. Французька армія…

3 години ago