Авто

Компанія BMW готується вивести на ринок новий електрокар BMW i4 2022 року

Електрокар BMW i4 з’явиться в продажу за ціною в 55 400 доларів, а також дилери запропонують «заряджену» модифікацію i4 M50.

Після невеликої затримки з моменту первинного дебюту BMW оголошує подробиці про електромобіль i4 в Сполучених Штатах. Продажі новинки стартують в першому кварталі 2022 року. Про це пише Експерт з посиланням на Mmr.

Електричний седан поставляється в США з двома варіантами трансмісії. EDrive40 має задній привід і розвиває 335 кінських сил і 430 Ньютон-метрів крутного моменту. Він розганяється до 100 кілометрів на годину за 5,9 секунди. Батарея має загальну ємність 83,9 кіловат-години, з яких можна використовувати 81,5 кВтг. BMW оцінює запас ходу в 483 км.

Інша модифікація – повнопривідний M50. На кожній осі встановлений електродвигун загальною потужністю 536 к.с. BMW ще не розголошує дані про момент. Седан розганяється до 100 км/год за 3,9 секунди. У цій моделі використовується той же акумулятор, що і в eDrive40, а розрахункова дальність ходу становить 394 км.

I4 може заряджатися від настінної зарядки рівня 2 від мережі змінного струму потужністю 11 кіловат, що дозволяє зарядити акумулятор до 100 відсотків за 8 годин. З швидким зарядним пристроєм постійного струму електричний седан може заряджати до 200 кіловат, що вимагає всього 10 хвилин, щоб відновити запас ходу в 145 км.

У салоні новинки встановлені 12,3-дюймовий інформаційний дисплей і 14,9-дюймовий екран управління, які візуально виглядають як єдине ціле. Інформаційно-розважальна система працює під управлінням програмного забезпечення iDrive 8 і підтримує оновлення по бездротовій мережі.

BMW I4 eDrive40 оцінили в мінімальні 55 400 доларів, а BMW I4 M50 матиме базову ціну 65 900 доларів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Тунелі метро у Києві перевірятиме фірма з далекого села на Житомирщині

Роботи з позапланового обстеження тунелів КП "Київський метрополітен" очікуваною вартістю у понад 13 млн гривень…

13 хв. ago

Поведінка Білого дому щодо України призведе до “вічної війни” – Foreign Policy

Поведінка влади Сполучених Штатів щодо російської агресії проти України нагадує стратегічну "відмазку" і може призвести до ще…

21 хв. ago

Пропонували полковнику Служби безпеки величезний хабар: яку схему вигадали рейдери

Співробітники Головного управління внутрішньої безпеки та слідчі СБУ затримали у Києві ділків, які пропонували 1 млн доларів…

33 хв. ago

Київські вулиці поринуть у напівтемряву: що відомо

У зв’язку з регулярними масованими ракетно-дроновими атаками ворога на енергетичні об’єкти України в країні виник дефіцит…

42 хв. ago

В Україні подорожчають бензин та алкоголь – Уряд запропонував підвищити акцизи

Громадянам України варто очікувати збільшення цін на алкоголь та бензин. Адже Кабінет міністрів 10 травня…

53 хв. ago

Адвокат роз’яснив, що буде за ухилення від мобілізації після штрафу в 25 тисяч гривень

18 травня набуває чинності новий закон про мобілізацію. Адвокат Олег Горбачов розповів, якими способами держава…

1 годину ago