Економіка

Нардеп Гунько бійцям АТО/ОСС: “Я заяву на вас написав”

До нардепа від «Слуги народу» Анатолія Гунька приїхали учасники АТО/ОСС, які звинуватили його в рейдерстві держпідприємства та крадіжці врожаю на 150 мільйонів гривень.

Добровольці переконані, що поки вони воюють на Сході, такі як Гунько, при повній бездіяльності правоохоронних органів, обкрадають країну, повідомляє видання From-ua.

І це не голослівні обвинувачення. Ще два місяці тому вся Чернігівська область стояла на вухах через рейдерські дії по захопленню врожаю ДП ДГ “Іванівка”, пише видання.

Рейдерством керував саме Анатолій Гунько, а прикриття робили правоохоронці з Чернігівського КОРДу на чолі з начальником поліції області та безпосередньої участі днями затриманого начальника Ніжинської поліції Володимира Духна при отриманні хабаря.

Що стосується сьогоднішніх подій в Борзні, то бійці АТО/ОСС нарешті зустріли Анатолія Гунька, аби висловити свою позицію, щодо його злочинних дій.

«Сьогодні завітали до Борзни, де був нардеп-крадій Анатолій Гунько. За його посібництва з ДП Іванівка два місяці назад було вкрадено врожай на 150 млн. В той час, коли ми воювали на сході країни, Гунько з посібниками з гір крав врожай. Вкрав на своєму окрузі, вкрав у громади Борзни. Зараз же за вкрадені гроші купує прострочені цукерки, які роздає обкраднним їм же громадянам. Вкрав 150 млн., а цукерок роздає на 200 тисяч – ось така вона благодійність від Гунька, при повній бездіяльності правоохоронних органів. З цими та іншими запитаннями ми з побратимами як раз і приїхали, щоб в очі висказати цьому горе-слузі все, що ми про нього думаємо. Та діалогу не вийшло» – йдеться у відео.

Як відбувалась зустріч бійців з Гуньком і про що говорили, дивіться на відео

Ольга Степанова

Recent Posts

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями “не пахне”

В останні дні спостерігається зростання черг біля ТКЦ, зокрема у Полтавській області. Про це повідомив начальник служби зв'язків…

1 хв. ago

Сьогодні частину України охопить похолодання: температура не підніметься вище +12°

У суботу, 4 травня, погода в Україні буде сонячною і сухою, проте частину країни охопить…

4 хв. ago

Індійська фірма сплагіатила бренд Tesla: компанія Маска подає до суду

Компанія Tesla подала до суду на індійського виробника акумуляторів за порушення торгової марки, так як…

12 хв. ago

Алек Болдвін після відмови від наркотиків став алкоголіком: з однієї крайності до іншої

66-річний артист зізнався, що у молоді роки вживав наркотики. Алек робив це регулярно і в необмежених…

15 хв. ago

Витік радіації та токсичних відходів. Російські екологи б’ють тривогу щодо наслідків паводків

Російські екологи б'ють на сполох через руйнівні наслідки повені. На їх думку, існує висока ймовірність…

20 хв. ago

Обмежено придатних до служби більше немає: що це означає і що змінилося з 4 травня

У суботу, 4 травня, набирають чинності зміни законодавства, які остаточно скасовують категорію "обмежено придатних" до військової служби.…

22 хв. ago