Categories: Гламур

Алек Болдвін після відмови від наркотиків став алкоголіком: з однієї крайності до іншої

66-річний артист зізнався, що у молоді роки вживав наркотики. Алек робив це регулярно і в необмежених дозах. Болдвін неохоче згадує цей період життя.

«Я зазвичай не обговорюю це. Я обговорюю це іноді, коли це має сенс. Я тверезий 39 років. Я протверезів 23 лютого 1985 року», – заявив колишній чоловік Кім Бейсінгер.

Я тверезий 39 років

Алек розповів, що його проблеми з кокаїном почалися після того, як він переїхав із Нью-Йорка до Лос-Анджелеса у 1983 році. Незабаром ця звичка взяла гору над його життям. Наркотики вживали багато хто з тих, кого знав Болдвін.

«У мене були гострі проблеми щодня протягом двох років. Здається, я нюхав кокаїн звідси до Сатурна… Зробили це на кільцях Сатурна, потім прийшли додому – зробили це вдома. Я маю на увазі, що тоді кокаїн був схожий на каву. Усі робили це цілий день», – запевнив актор.

Я люблю випити

Зрештою, Алек відмовився від наркотиків. Однак потім він почав вживати алкоголь. В якийсь момент ситуація вийшла з-під контролю.

«Оскільки я перестав вживати наркотики, моє пияцтво збільшилося. Я просто почав пити», – пояснив Болдвін.

У результаті акторові довелося відмовитися і від випивки. Він зізнався, що це єдине, чого йому не вистачає.

«Я зовсім не сумую за наркотиками, але сумую за випивкою. Я люблю випити», – зазначив багатодітний батько.

З дружиною Хіларією

Коли його запитали, чим він зараз займається замість того, щоб пити, Алек відповів, що йому подобається медитувати. Проте артистові важко знайти тишу та спокій у будинку з сімома дітьми, яких він виховує з дружиною Хіларією.

«Я намагаюся медитувати. Але медитувати з сімома дітьми – це все одно, що намагатись грати в пінг-понг на палубі авіаносця. Це справжня скалка в дупі», – зазначив Алек.

Це справжня скалка в дупі

Вранці Болдвін відвозить до школи чотирьох дітей, ще троє чекають на нього вдома. Його старша дочка від Кім Бейсінгер Айрленд також стала матір’ю. Вона живе із партнером в Орегоні. Тому Алек каже, що всього має вісім дітей. Запитання про поповнення в сім’ї викликають в артиста бурхливі емоції.

«О Боже, як ти смієш ставити мені це питання? Думаю, з мене вистачить! – заявив Болдвін у подкасті Our Way with Paul Anka and Skip Bronson.

Айрленд Болдвін
Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

13 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

18 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

18 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

18 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago