• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ПФУ назвав 5 причин, чому вам можуть відмовити у допомозі
    • Українцям доведеться обміняти паспорти-книжечки
    • Українцям дозволили їздити з тріщинами на лобовому склі авто
    • Хакери викрали 16 мільярдів паролів від акаунтів Google, Apple та Facebook
    • Іран терміново вивозить нафту через загрозу атак з боку Ізраїлю
    • Amazon анонсувала масові звільнення через розвиток ШІ
    • Суди підтримують ТЦК: ухилянтів позбавляють прав на керування авто
    • Українські пенсії в 16 разів менші за європейські: цифри вражають
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    Підтримати нас
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Рецепт королівського пасхального печива від Єлизавети II

    Рецепт королівського пасхального печива від Єлизавети II

    Ольга СтепановаОльга Степанова21 Квітня 2022, 15:112 хвилини на читання Новини
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Минулими вихідними західний світ відсвяткував Великдень, а британська королевська родина як завжди готувала пряне пасхальне печиво. Photo: @theroyalfamily

    Як повідомляє Експерт з посиланням на сайт vogue.ua, таке ж печиво можуть приготувати українці 24 квітня.

    Інгредієнти

    Для тіста:

    350 г борошна;

    5 г соди для випічки;

    10 г меленого імбиру;

    5 г кориці;

    125 г несолоного масла;

    175 г світлого м’якого коричневого цукру;

    1 яйце;

    60 г цукрового «золотого» сиропу.

    Для глазурі:

    2 яєчні білки;

    600 г цукрової пудри;

    харчовий барвник на ваш вибір.

    Приготування

    Тісто:

    Розігрійте духовку до 170 ℃.

    У мисці змішайте борошно, соду й спеції. Далі додайте нарізане кубиками масло й перемішайте масу до консистенції, схожої на крихти. Додайте цукор. Потім яйце й сироп і перемішайте, поки не вийде тісто.

    Тісто розкатати до товщини 5 мм. Використовуйте спеціальні формочки для печива або картонні шаблони, щоб надати печиву бажаної форми.

    Викладіть печиво на антипригарний килимок або пергаментний папір і випікайте на середній полиці вашої духовки 12—15 хвилин.

    Випікайте печиво, поки воно не зберігатиме свою форму й не стане золотистого кольору.

    Перед тим, як прикрашати глазур’ю, готове печиво треба повністю остудити.

    Глазур:

    Додати 1 яєчний білок до 600 г цукрової пудри й збити до однорідної маси. Глазур має бути плавної текстури, не розшаровуватися й тримати форму.

    Щоб глазурі вистачило на все печиво, додайте ще один яєчний білок, аби розбавити суміш.

    Прикрасьте печиво та насолоджуйтеся!

    Читайте також

    ПФУ назвав 5 причин, чому вам можуть відмовити у допомозі

    Українцям доведеться обміняти паспорти-книжечки

    Суди підтримують ТЦК: ухилянтів позбавляють прав на керування авто

    HRWS
    Останні новини
    19 Червня

    ПФУ назвав 5 причин, чому вам можуть відмовити у допомозі

    23:52

    Українцям доведеться обміняти паспорти-книжечки

    23:43

    Українцям дозволили їздити з тріщинами на лобовому склі авто

    23:30

    Хакери викрали 16 мільярдів паролів від акаунтів Google, Apple та Facebook

    23:11

    Іран терміново вивозить нафту через загрозу атак з боку Ізраїлю

    23:02

    Amazon анонсувала масові звільнення через розвиток ШІ

    22:50

    Суди підтримують ТЦК: ухилянтів позбавляють прав на керування авто

    21:44

    Українські пенсії в 16 разів менші за європейські: цифри вражають

    21:33

    Ліквідація генералів Ірану Ізраїлем не підірвала військовий потенціал Тегерана

    20:58

    США готові застосувати 30-тонну бомбу GBU-57 проти іранського ядерного об’єкта в Фордо

    20:44
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.