Новини

Окупанти в паніці від можливостей нового озброєння, яке отримує ЗСУ

Окупанти в паніці від можливостей нового озброєння, яке отримує ЗСУ.У них масово горять танки, але з тією технікою, що мають загарбники, поцілити у відповідь – складно. Про це свідчить нова розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ. Про це інформує Експерт з посиланням на Службу Безпеки України.

«Они сидят, кофе пьют, кнопочки нажимают, и тебя прооосто закидывают снарядами. А ты мечешься, как долбо*б. У нас уже тут столько танков сожгли, столько техники… А наши долбо*бы даже попасть не могут в них, вычислить не могут», – скаржиться окупант своїй дружині.

Щоб підтримати розмову, жінка дає йому пораду: «вам же надо танками стрелять на такие расстояния». Але «вояк» виправляє її уявлення про сучасну війну: «Да x*ли… они начинают бить тебя за 3-4 километра. Куда ты танком стрельнешь?».

Що ж, чим більше панікує ворог – тим краще. Кожен український захисник – на фронті і в тилу – робитиме все, щоб знищити загарбників, які прийшли на нашу землю!

Ольга Степанова

Recent Posts

Коли F-16 будуть в Україні: назвали конкретний місяць

Перші американські винищувачі F-16 можуть надійти в Україну вже найближчим часом цього літа. А випуск пілотів відбудеться…

8 хв. ago

Кияни заборгували 450 млн гривень: хто залишиться без світла перший

Жителі Києва нагромадили загальний борг перед постачальником електроенергії YASNO у розмірі понад 450 мільйонів гривень.

18 хв. ago

Німеччина готова швидко відправити 35 тисяч військових для підтримки союзників

У разі надзвичайної ситуації Німеччина готова оперативно розгорнути 35 тисяч підготовлених військовослужбовців для підтримки союзників.

31 хв. ago

Путіну поставили німе запитання,- експерт

Президент Франції Еммануель Макрон енергійно та послідовно продовжує свій особистий психологічний поєдинок із кремлівським диктатором. Два з…

50 хв. ago

Корисні поради: що робити, якщо телефон перестав ловити мережу

Мобільне покриття сьогодні охоплює практично всі місця, хоч і не скрізь, та все ж таки…

58 хв. ago

Назвали рік закінчення війни в Україні

Активна фаза війни може завершитися вже цього року. На думку математиків, переможним для України стане…

1 годину ago