Новини

Названо найпопулярніші електромобілі за запитами в Google

Компанія з лізингу електромобілів Gridserve проаналізувала дані про пошукові запити у Google та назвала найпопулярніші електромобілі.Рейтинг складено на основі пошукових запитів у США за 2022 рік. Експерти поділилися результатами для кожного американського штату.

У 41 штаті лідером за запитами в Google стала Tesla Model 3. Електромобіль залишається одним з найбільш затребуваних у всьому світі.

Потенційні покупці часто цікавляться різницею між Tesla Model 3 і дорожчим кросовером Model Y. Статистика продажів говорить про те, що обидва автомобілі чудово продаються у США.

У Gridserve відзначили, що у 2022 році було здійснено майже 20 000 000 пошукових запитів у Google про Tesla Model 3. У Великій Британії інформацію про цей електрокар шукали 6 000 000 разів.

Тільки в дев’яти штатах США Tesla Model 3 не лідирувала за пошуковими запитами в Google. У двох штатах найчастіше шукали Rivian R1T, а ще в одному Cadillac Lyriq. Hyundai Ioniq 5 та Kia EV6 були найпопулярнішими електрокарами у шести штатах.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

Оголошено триденну жалобу: у Бразилії померла найвища жінка світу (фото)

Одна з найвищих жінок у світі померла через пневмонію. Марія Фелічіана у віці понад двадцять років встановлювала…

6 секунд ago

У Раді підготували новий законопроєкт про демобілізацію

Народна депутатка від фракції "Голос" Інна Совсун підготувала альтернативний законопроєкт про демобілізацію. Документ з'явився на…

5 хв. ago

В Антарктиці діючий вулкан “плюється” золотом

Гора Еребус, що височіє серед льодової пустелі Антарктиди, робить чудеса. Вулкан славиться тим, що кидає в повітря…

11 хв. ago

Три варіанти служби для інвалідів: куди відправлять служити з проблемним здоров’ям

В Україні 4 травня скасують статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. Чоловіки, залежно від стану здоров'я,…

25 хв. ago

На що чоловіки завжди звертають увагу у жінок: від віку це не залежить

Чоловіки завжди звертають увагу на певні риси у жінок і це не залежить від того,…

34 хв. ago

Росіянин у Німеччині жорстоко вбив двох українців: загиблі виявилися військовими

Вбиті росіянином українці у Німеччині виявилися військовослужбовцями. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко з посиланням на…

45 хв. ago