Categories: Новини

Кілька рухів і кеди стануть моднішими за будь-який Адідас

Зазвичай виробники взуття використовують класичну шнурівку, і багато хто навіть не замислюється про наявність інших варіантів. Але буденне спортивне взуття, черевики на шнурівці, кроси і кеди завдяки новій шнурівці перетворюється на ефектне і привабливе, від якого просто очей не відірвати. Ділимося порадами як це легко зробити, а також даємо кілька лайфхаків зі шнурками.

Як незвично зашнурувати кросівки

Це швидкі види шнурівок, які не потребують особливих навичок. Якщо все зробите правильно, то результат вас не розчарує. А як саме зашнурувати, підкаже представлений практичний матеріал. 

Лайфхак, за якого ніколи не розв’яжуться шнурки

Деякі види шнурків, особливо синтетичні, схильні до постійного розв’язування. У мережі радять натирати черевики губною помадою або свічкою – нібито це вирішить проблему, але одним із перших кроків до розв’язання проблеми є заміна синтетичних шнурків на бавовняні. Цей матеріал створює більше тертя й одразу знижує ковзання, запобігаючи розв’язування. 

Як зберегти білі шнурки в первозданному вигляді

  • Щоб почати шлях до бездоганно білих шнурків, необхідно провести попередню обробку. Зніміть шнурки з взуття й акуратно струсіть з них бруд і сміття. Потім замочіть шнурки в суміші теплої води і м’якого прального порошку. Залиште їх на 30 хвилин, щоб видалити всі плями і виділення. Після замочування акуратно почистіть шнурки зубною щіткою з м’якою щетиною або старою взуттєвою щіткою з м’якою щетиною. Особливу увагу приділіть плямам, які важко вивести, і пожовклим ділянкам. Ретельно промийте шнурки чистою водою, поки не змиється весь мийний засіб.
  • Для підвищення рівня чистоти можна випрати білі шнурки у пральній машинці. Помістіть їх у невеликий сітчастий мішок для прання або наволочку, щоб вони не заплуталися. Додайте невелику кількість прального порошку і ввімкніть режим делікатного прання в холодній воді. Після закінчення циклу витягніть шнурки й огляньте їх. Якщо вони не такі білі, як хотілося б, можна повторити процедуру до отримання бажаного результату.
  • А ще природне сонячне світло здатне творити чудеса, повертаючи шнуркам білизну. Після прання вивісьте їх на відкритому повітрі під прямими сонячними променями. Ультрафіолет сприяє відбілюванню і дезінфекції тканини, внаслідок чого шнурки набувають первозданного вигляду.
Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

19 години ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

19 години ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

19 години ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

20 години ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

20 години ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

20 години ago