Ковбойські чоботи та клоги: який вигляд має наймодніше взуття на осінь 2024

Модне взуття та аксесуари можуть зробити навіть найпростіший образ неперевершеним. І якщо ви ще у пошуку актуальних моделей на осінь, придивіться до цих трендів.

Розповідаємо, яке взуття зараз на піку популярності та з чим його поєднувати.

Ковбойські чоботи

Така модель була вперше вигадана ще в XV-XVI столітті в Іспанії. Тоді це було специфічне взуття для верхової їзди, довгий ніс якого легко потрапляв у стремено, а високий і скошений підбор дозволяв нозі не випадати з нього. У XIX столітті такий фасон став широко популярним серед американських скотарів. Потім таке взуття було знову на піку популярності у 1920-х, 1970-1980-х та 2000-х роках.

Стильний образ із ковбойками (фото: instagram.com/amaka.hamelijnck)

Ковбойські чоботи мають високий скошений підбор, округлий або гостріший мис, високу халяву і традиційну відстрочку. Носити такі чоботи можна як із короткими спідницями, так і в довжині міді та максі, доповнивши образ довгим пальто або тренчем. Також поекспериментуйте з образами та підберіть під них штани чи джинси.

Варіант на кожен день із джинсами (фото: instagram.com/aniyahmorinia)

Клоги

Найтрендовіше взуття для міжсезоння – це клоги. Раніше такі моделі виготовляли з дерева, і воно вважалося взуттям простолюдинів. Характерні відмінності: масивна підошва, як правило, дерев’яна або обтягнута шкірою або замшею, повністю закрита передня частина та відкрита п’ята. Може бути ремінець, який фіксує клоги на нозі в районі щиколоток.

Цієї осені клоги можна носити навіть з діловими луками: надягайте чорні штани, білу блузку і доповніть образ зручним взуттям. Або ж стилізуйте це взуття з джинсами чи джинсовими спідницями.

Клоги на осінь 2024 року (фото: instagram.com/anoukyve)

Лофери

Лофери – це туфлі без шнурків, миски яких прикрашені піднятим півколовим швом. Такою деталлю лофери нагадують мокасини, але на відміну від останніх у них є каблук.

Восени лофери можна носити із джинсами блакитного відтінку, білою футболкою та масивним чорним піджаком у стилі оверсайз.

Стильний образ із лоферами (фото: instagram.com/symphonyofsilk)

Взуття на мікрокаблуках

У 2024 році на піку популярності взуття на невеликому тонкому підборі – це можуть бути як мюлі, так і чоботи з широкою халявою. Його часто називають каблуком-“чарочкою”, “каблуком Людовіка XIV”, а англомовні модниці називають його “kitten heel” (“котячий каблук”).

Взуття на мікрокаблуках виглядає тендітним і елегантним. Носити його можна як із розкльошеними брюками, так і зі спідницями міні та сукнями з високим розрізом.

Модне взуття на мікрокаблуці (фото: instagram.com/lefevrediary)

Байкерські чоботи

У тренді байкерські або, як їх ще називають, мотоциклетні чоботи, які схожі на спеціальне взуття для їзди на мотоциклі (вона відрізняється жорсткою конструкцією та особливим дизайном). Це черевики або чоботи, виготовлені з товстої шкіри, з прямим силуетом носка і рівним каблуком, висота їх у середньому досягає середини гомілки, часто прикрашені пряжками.

Восени 2024 року носити їх можна як зі спідницями міні та куртками-косухами, так і зі спідницями міді та теплими светрами.

Образ зі спідницею міні (фото: instagram.com/kay.ashanti)

Варіант образу на теплу осінь (фото: instagram.com/lunaisabellaa)

Коломієць Надія

Recent Posts

У одному з регіонів України зафіксували перші заморозки

У Буковинських Карпатах вже зафіксували перші заморозки, і на траві утворився приморозок. Про це повідомив голова Селятинської ОТГ Валерій…

30 хв. ago

«Система просто нас знищує». Жінка закликала росіян відправити Путіна у відставку (відео)

Росіянка закликала жителів Росії відправити диктатора Володимира Путіна та військове керівництво у відставку. Вона сказала,…

40 хв. ago

П’ять причин, за яких можна отримати відстрочку від мобілізації в Україні

В Україні під час обов'язкової мобілізації військовозобов'язаних чоловіки можуть отримати бронь або відстрочку. Проте це стосується лише…

46 хв. ago

У Росії спалахнула колишня база ПВК «Вагнер» (відео)

В Росії в Краснодарському краї спалахнула пожежа на території колишньої бази приватної військової компанії "Вагнер".…

55 хв. ago

Ахметову – 58. Буремний шлях, гучні скандали і дорогі покупки: все про життя найбагатшої людини України

У суботу, 21 вересня, один з найбагатших підприємців України Рінат Ахметов святкує свій день народження.…

59 хв. ago

Колишній радник Залужного загинув від удару ракети

Радник колишнього головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного та полковник ЗСУ Олександр Никитюк загинув від російського обстрілу…

1 годину ago