5 варіантів стильного верхнього одягу на осінь 2024: речі, які зроблять ваш образ досконалим

Цього осіннього сезону у трендах залишається класична елегантність, затишок і комфорт.

Восени 2024-го модні експерти пропонують п’ять варіантів верхнього одягу, який пасуватиме усім жінкам без винятку. У таких куртках і пальто кожна представниця прекрасної статі почуватиметься неперевершеною.

Кардиган

Який верхній одяг у моді восени 2024 / Фото: pixabay.com

Ця класична річ зробить вашу осінь не лише елегантною, а також теплою та комфортною. Стилісти пропонують на вибір як трикотажні кардигани, так і речі з грубої в’язки. Головне, щоб вони були монохромних відтінків, з мінімальною кількістю декору і правильної довжини – міді або максі. Тоді ваш образ буде розкішним і жіночним. Нині також у трендах кардигани з бахромою та великими в’язаними візерунками.

Тренч

Який верхній одяг у моді восени 2024 / Фото: pixabay.com

Вже багато років поспіль жодна осінь не обходиться без класичного тренчу, і цей сезон не став винятком. А все тому, що елегантний тренч удосконалює будь-який образ, робить жінок розкішними та приголомшливими. Його можна носити куди завгодно, ваш аутфіт у такому верхньому одязі завжди буде доречним. Цього осіннього сезону актуальні довгі тренчі бежевого, сірого, білого та коричневого кольорів.  

Куртка-сорочка

Який верхній одяг у моді восени 2024 / Фото: pixabay.com

Ця куртка є однією з топових восени 2024-го, а все тому що вона комфортна і практична. Якщо у вашому гардеробі досі немає такого вбрання, то воно неодмінно повинно там бути. Експерти пропонують вибирати куртки-сорочки у стилі оверсайз і довгі моделі, що нагадують пальто. Такі речі можна акцентувати поясом, щоб зробити образ більш елегантним.

Куртка-бомбер

Який верхній одяг у моді восени 2024 / Фото: pixabay.com

Це улюблена річ усіх модниць світу, і недарма. Адже вона пасує як під джинси, так і під сукні, тому її можна носити практично під усе. Цього року бомбери представлені у багатьох варіаціях, тому кожна красуня зможе підібрати для себе ідеальний варіант.

Довге пальто

Який верхній одяг у моді восени 2024 / Фото: Freepik

Жодну осінь не можна уявити без класичного прямого пальта довжиною максі — цей сезон не став винятком. У трендах вільні прямі моделі з високим коміром без зайвих акцентів. Такий одяг зробить свою власницю по-справжньому розкішною. До того ж ця річ дуже тепла та комфортна, тому вона обов’язково повинна бути у вашому модному арсеналі.

Юлия Ковальчук

Recent Posts

Може не дожити до 70-річчя: у тяжкохворого Брюса Вілліса погіршився стан здоров’я

У знаменитого американського актора, зірки "Міцного горішка" Брюса Вілліса, в якого виявили лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров'я.…

14 хв. ago

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

23 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

30 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

35 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

42 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

52 хв. ago