Categories: Інциденти

В Одесі вулична бійка ледь не завершилась подвійним убивством

Поліцейські затримали жителя Одеської області, який ледь не позбавив життя двох незнайомців. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Під час конфлікту на вулиці зловмисник завдав потерпілим ножові поранення і втік. Правоохоронці за лічені години розшукали фігуранта та повідомили йому про підозру у замаху на подвійне вбивство. За скоєне правопорушнику загрожує довічне позбавлення волі.

Подія сталася пізно ввечері у Приморському районі Одеси.

Учасники інциденту відпочивали окремими компаніями в одному з місцевих ресторанів, де вживали алкогольні напої. Коли двоє приятелів 32-х та 41-го року вийшли на вулицю, до них підійшов незнайомець – інший 31-річний відвідувач закладу. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого молодший за віком громадянин почав бити двох старших ножем. Один із постраждалих став чинити опір, вдарив нападника рукою в обличчя, і той втік.

Очевидці події викликали «швидку», і лікарі госпіталізували потерпілих містян: одного – з ножовим пораненням трахеї, а другого –  з відкритим проникаючим пораненням скроневої ділянки, переломом скроневої кістки, субарахноїдальним крововиливом. 

Точний перелік тілесних ушкоджень, отриманих потерпілими, та ступінь їх тяжкості будуть встановлювати судово-медичні експерти. 

Про пацієнтів медики сповістили поліцейських. Оперативники зі слідчими відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 «по гарячих слідах» розшукали правопорушника, яким виявився житель Роздільнянського району. Він блукав містом, тримаючи при собі ймовірне знаряддя злочину.  

Фігуранта слідчі затримали в процесуальному порядку, а ніж вилучили і скерували на експертизу.

«Що саме послугувало причиною конфлікту між чоловіками ми будемо встановлювати в вході слідства. Наразі фігуранту повідомлено про підозру у незакінченому замаху на умисне вбивство двох осіб за п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством, цей злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – розповів старший слідчий територіального підрозділу поліції Роман Задніпряний.

Ольга Степанова

Recent Posts

Казкове альпійське місто назвали найбільш трендовим зимовим напрямком Європи цього року

Австрійське місто Зальцбург, розташоване в оточенні Альпійських гір, визнали найбільш трендовим напрямком для відвідування в зимовий…

2 хв. ago

Українці на межі: розкрито страшну статистику психічних розладів серед громадян

З початку повномасштабної війни психологічний стан українців досяг критичної точки. За словами Сергія Калінчука, керівника…

4 хв. ago

Учені створять найпотужніший генератор енергії на Землі: як і де він запрацює

У 2024 році почнуть роботу всі чотири реактори ядерного генератора "Барака" в Дубаї. Очікується, що…

7 хв. ago

Брат Кейт Міддлтон розповів, як вона змінилася після зустрічі з Вільямом

Брат Кейт Міддлтон у своїх нових мемуарах розповів про її стосунки з принцом Вільямом. Про…

9 хв. ago

У Росії почнуться проблеми зі снарядами на Курщині: Дикий про удар по складу в Торопці

Курське угруповування росіян повністю забезпечувалося боєприпасами зі складу у Торопці Тверської області, який напередодні уразили Сили оборони…

10 хв. ago

Що буде з мобільним зв’язком в Україні під час блекаутів: мобільні оператори розповіли

В Україні мобільним операторам доручили обладнати станції зв'язку так, щоб у користувачів було до 10…

12 хв. ago