Categories: Інциденти

У Варшаві в автобусі побилися жінка з Харкова та дівчина з Волині

У Варшаві в автобусі, який прямував до України, виник мовний конфлікт між двома пасажирками. В результаті побилися 51-річна харків’янка та 19-річна волинянка, жителька міста Володимир та, ймовірно, донька захисника України. На харків’янку написали заяву в поліцію, але всі звинувачення у свою сторону вона заперечує.

Відео з місця інциденту, знятих вже після бійки, у своєму телеграм-каналі оприлюднив громадський діяч Андрій Смолій. Він пише, що зі слів 19-річної дівчини конфлікт спалахнув після того, як та попросила жінку трохи підняти спинку сидіння. Втім харків’янка натомість нібито накинулася на неї з кулаками з заявою, що “не розуміє” української, назвавши державну мову “вонючою”.

“19-річну жительку Володимира побила 51-річна харківʼянка за мову. Інцидент стався у Варшаві в автобусі, який прямував за маршрутом Колобжек/Запоріжжя/Єленя Гура/Краматорськ. Дівчина просила трохи підняти спинку сидіння, агресивно налаштована жінка не реагувала і зрештою заявила, що “нє панімаєт хахловской мови”, “нє будєт рєагіравать на ету гавнамову” тощо”, – пише Смолій.

Відео самої ймовірної бійки, зокрема з камер з салону автобуса, наразі ніхто не оприлюднював. А на оприлюднених відео, які були зняті пізніше, харків’янка запевняє, що це саме дівчина розпочала бійку. Нібито, волинянка вчепилася їй у волосся.

“Я відсунула крісло, а вона вчепилася мені у волосся… Я старша від неї удвічі. І вона вчепилася просто мені в голову”, – переконувала жінка.

На цей закид дівчина, заявила що перед початком бійки жінка обзивала її “тупою хохлушкою”, казала, що ненавидить і не розуміє “хохляцьку мову” і нецензурно посилала. На відео харків’янка ці слова заперечувала. Також повідомляється, що дівчина написала на жінку заяву до поліції та зняла побої.

До слова, відео, ймовірно, знімала мати 19-річної дівчини. Записуючи сварку, авторка відео стверджувала, що батько дівчини захищає Україну на фронті вже три роки, а зараз воює саме на Харківському напрямку.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

32 секунди ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

2 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

14 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

16 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

17 хв. ago