Categories: Гламур

Таємний роман чи інтрижка: Анджеліну Джолі застукали з бойфрендом у готелі

Анджеліна Джолі, зірка «Містера і місіс Сміт» та «Маліфісенти», знову опинилася у центрі уваги. Цього разу її помітили в готелі The Corinthia в Лондоні разом із новим бойфрендом — британським репером Акалою. За словами інсайдера видання Page Six, пара провела дві доби в номері Джолі, не виходячи з нього.

«Пара провела разом ніч середи і четверга в готелі і не йшла», — поділився інсайдер, додаючи, що Акалу вивезли з готелю на машині Джолі у п’ятницю, лише за кілька годин до прем’єри її нового фільму. Джерела також підтвердили, що пара намагається зберегти свої стосунки в секреті, переміщуючись окремо та уникаючи камер.

Особисте життя Анджеліни Джолі завжди було предметом пильної уваги публіки. Від шлюбів із Джонні Лі Міллером до ексцентричних стосунків із Біллі Бобом Торнтоном і десятиліття «Бранджеліни» з Бредом Піттом — кожен роман Джолі ставав заголовком світових таблоїдів. Але після розлучення з Піттом у 2016 році акторка намагається тримати особисте життя подалі від уваги медіа.

Однак, з моменту появи репера Акали поруч із Джолі, виглядає, що акторка готова розкрити нову сторінку свого романтичного життя. Акала, відомий своєю соціальною активністю та музикою, здається, підкорив серце зірки. Поки що жодних офіційних заяв про їхній зв’язок не надходило, але численні зустрічі на публіці та спільне проведення часу у Лондоні говорять самі за себе.

Ковальчук Світлана

Recent Posts

ТЦК проти здорового глузду: батькові трьох дітей відмовили у праві на відстрочку

У травні 2023 року військовослужбовця, який мав на утриманні трьох дітей, було звільнено зі Збройних…

5 хв. ago

Десять мільйонів втрачено: демографічна катастрофа в Україні через війну, – ООН

Населення України з початку повномасштабного вторгнення Росії скоротилося на 10 мільйонів осіб — це приблизно…

27 хв. ago

Знову черги: чоловікам знову доведеться проходити бюрократичне “пекло” ТЦК

Цього року українські військовозобов’язані знову опинилися під тиском бюрократичних процедур, намагаючись отримати або продовжити відстрочку…

31 хв. ago

Темний бік системи “all inclusive”: Як готелі втрачають мільйони через їжу

Туристи обожнюють готелі з системою «все включено» – це зручно, смачно і не вимагає жодних…

41 хв. ago

Як у фільмі жахів: У США “мертвий” донор ожив перед вилученням серця

У Кентуккі медична драма, схожа на сюжет з фільму жахів, розгорнулася в одній з лікарень,…

50 хв. ago

В Україні введено жорсткі штрафи за порушення правил з автомобільними номерами

Українським водіям варто бути обачними: законодавство щодо номерних знаків стало суворішим, і нехтування правилами може…

2 години ago