Categories: Гламур

Ворожнеча довжиною в пів життя: конфлікт між Томом Крузом і Бредом Піттом вийшов на новий рівень

30 років тому відбулася прем’єра фільму «Інтерв’ю з вампіром» – таку ж кількість часу триває ворожнеча Бреда Пітта і Тома Круза, які виконали в кінокартині головні ролі. Ось уже три десятки років актори не знімалися разом, та й взагалі намагалися якнайменше перетинатися один з одним. Однак, за іронією долі, зараз обидві голлівудські зірки працюють над своїми новими проєктами у Великобританії – інсайдери побоюються, що острова може бути мало для них двох.

Актори не можуть поділити сфери впливу у Великобританії. 60-річний Бред знаходиться на зйомках фільму «Формула-1». 62-річний Том живе в Лондоні з 2021 року і вважає, що колега намагається тягнути ковдру на себе на його території. Крім того, Пітт працює з продюсером Джеррі Брукхаймером та режисером Джозефом Косинські. Вони входили до команди, яка зняла «Топ Ган: Меверік».

«Було багато розмов про те, що Бред збирається повторити успіх Тома та заробити мільярд доларів, коли його фільм вийде на великий екран. Це не сподобалося Тому. Він переконаний, що володар “Оскара” Бред навмисно наступає йому на п’яти», – розповів інсайдер In Touch Weekly.

Том Круз. Фото: Getty Images

Джерело стверджує, що Том Круз використовує будь-яку можливість, щоб наговорити гидот про новий фільм Пітта.

Коріння їхнього конфлікту лежить ще в 1994 році, коли обидва актори зіграли в культовій стрічці «Інтерв’ю з вампіром». Як пізніше згадував Пітт, вони з Томом були настільки різними, що ніяк не могли порозумітися, бувши «просто як північ і південь». У результаті, коли зйомки закінчилися, обидві зірки були тільки раді цій обставині.

Круз і Пітт у фільмі «Інтерв’ю з вампіром». Фото: Getty Images

У 2009 році Пітт сам підлив олії у вогонь, коли назвав «сміховинною» роль Круза у військовому фільмі «Операція “Валькірія”». При цьому він явно натякав на свій успіх у «Безславних виродках» Квентіна Тарантіно. Звісно, така реакція не могла сподобатися Крузу.

Зрештою, у 2017 році, коли Бред Пітт вже перебував у стані розлучення з Анджеліною Джолі, репортери десь розкопали інформацію про те, що Анджеліна нібито зустрічалася з Томом Крузом. Це виявилося неправдою, але цілком достатньою для того, щоб назавжди поховати шанс на будь-які теплі стосунки між двома головними красенями Голлівуду.

Бред Пітт. Фото: Getty Images
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

4 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

4 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

4 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

4 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

4 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

4 години ago